Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 23:11

Εκκληση ενίσχυσης για να μην σιγήσει "η ντουντούκα" της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΙΓΗΣΕΙ
«Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ» ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ
Το Πταισματοδικείο Αθήνας καταδίκασε σε πρόστιμα 1338 ευρώ τον Τζαβέντ Ασλάμ και άλλους οκτώ Πακιστανούς εργάτες για «διατάραξη κοινής ησυχίας». Για ποιο λόγο; Μα γιατί η ένταση της ντουντούκας ενοχλούσε τον βρετανό και γερμανό πρέσβη! Η κοινότητα οργανώνει διαρκή κινητοποίηση από τις 24 Αυγούστου με αίτημα να φύγει ο διεφθαρμένος πρέσβης.
Την Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη, η Αστυνομία συνέλαβε τον Τζαβέντ Ασλάμ και άλλους πέντε μετανάστες (οι δύο απλά πέρναγαν εκείνη τη στιγμή από εκεί!) και τους παρέπεμψε σε δίκη.
Η πρόεδρος της έδρας απάντησε στον Τζαβέντ Ασλάμ όταν αυτός είπε ότι «έχουμε το δικαίωμα να διαδηλώνουμε όπως οι καθαρίστριες για πάνω από ένα χρόνο στο κέντρο της Αθήνας» ότι είναι ώρα «να υπάρξει κάποτε τάξη σε αυτή τη πόλη»!
Η εισαγγελέας δεν είπε πάρα μόνο την λέξη «ένοχος» για κάθε κατηγορούμενο και σε τρείς μάλιστα περιπτώσεις… πριν μιλήσει ο κατηγορούμενος! Αντίστοιχα και η πρόεδρος της έδρας στη βιασύνη της… ξέχασε προς στιγμή να καλέσει τον κατηγορούμενο πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος να απολογηθεί και έδωσε το λόγο στην εισαγγελέα η οποία εκφώνησε το «ένοχος»!!!
Αυτό προκάλεσε και την οργή του παριστάμενου δημοτικού συμβούλου Αθήνας Πέτρου Κωνσταντίνου, ο οποίος αποχώρησε λέγοντας ότι αυτό δεν είναι δικαστήριο.
Η δίωξη είναι πρωτοβουλία της ίδιας της ΓΑΔΑ. Πήρε άραγε εντολή από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης;
Καλούμε τα συνδικάτα, τις οργανώσεις της αριστεράς, τους φοιτητικούς συλλόγους να καταδικάσουν την απόπειρα ποινικοποίησης της πολιτικής δράσης και να βρεθούν στο πλευρό της Πακιστανικής Κοινότητας που διεκδικεί να φύγει ο πρέσβης και να μπει τέλος στην διαφθορά.
Σας καλούμε να ενισχύσετε οικονομικά την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος η ΕΝΟΤΗΤΑ για να καταβληθεί έγκαιρα το ποσό των προστίμων και να μην φτάσει στην Εφορία.
Καταθέστε την ενίσχυση σας με την ένδειξη «Για την Πακιστανική Κοινότητα» στο λογαριασμό Εθνική Τράπεζα Αρ. Λογ/σμού 167 / 470832-65 , IBAN GR78 0110 1670 0000 1674 7083 265, ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC ETHNGRAA
Τηλ.69552955322
Read 2876 times Last modified on Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 23:20

Latest from ΚΕΕΡΦΑ