Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 13:23

Συνέλαβαν τον Τζαβέντ Ασλάμ και δέκα μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας για χάρη του πρέσβη του Πακιστάν. Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

Σε προκλητικές αλλά καθαρά απρόκλητες, από τους διαδηλωτές, συλλήψεις προχώρησε σήμερα το πρωί η ΕΛΑΣ ένδεκα μελών της Πακιστανικής  Κοινότητας Ελλάδος, ανάμεσα τους και τους επικεφαλής της κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ. Συνέχιζαν την κινητοποίηση μεγάλης διάρκειας για να φύγει ο πρέσβης, η οποία ξεκίνησε από τις 24 Αυγούστου. Κρατούνται στο ΑΤ Συντάγματος.

Η Πακιστανική Κοινότητα έχει καταγγείλει και με κατάθεση στοιχείων στην εισαγγελία την διαφθορά στην πρεσβεία, με δωροδοκίες και εκβιασμούς και απειλές κατά της ζωής μελών της Πακιστανικής κοινότητας. Από την αρχή της κινητοποίησης, η ΕΛΑΣ συνεργάστηκε με τον πρέσβη. Κάλυψε τραμπούκικες επιθέσεις μπράβων του πρέσβη κατά των διαδηλωτών. Οι ρατσιστικές συμπεριφορές των αστυνομικών που «επιτηρούν» την κινητοποίηση καθημερινά δεν έχουν όρια. Κάθε τόσο επιχειρούν να λογοκρίνουν την μικροφωνική των διαδηλωτών ζητώντας να μην χρησιμοποιείται.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων και αν σταματήσει η ΕΛΑΣ να κάνει πλάτες στο διεφθαρμένο πρέσβη του Πακιστάν.

Τηλ.2013232871, 6932828964

Read 3290 times Last modified on Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 14:32

Latest from ΚΕΕΡΦΑ