Κυριακή, 09 Αυγούστου 2015 16:55

Δίκη Τζαβέντ Ασλάμ με στημένες μηνύσεις των αστυνομικών του Γ. Πανούση - Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές, Κτίριο 3, Δευτέρα, 10/8, 12μμ, Δικαστήρια Ευελπίδων Featured

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

marath5

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

 Έχει ξεπεράσει κάθε όριο ο αυταρχισμός του υπουργού Δημόσιας Τάξης Γ. Πανούση. Αντί να ελέγξει τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που προπηλάκισαν με χυδαίο και ρατσιστικό τρόπο τον Τζαβέντ Ασλάμ, επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και μέλος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθήνας, έδωσε το πράσινο φως για την δίωξη του. Παραπέμπεται σε δίκη για απείθεια, εξύβριση και απειλή διότι σε έλεγχο από ομάδα αστυνομικών της ΔΙΑΣ ζήτησε από έναν αστυνομικό που έβριζε χυδαία να είναι ευγενικός!!!

Ο Τζαβέντ Ασλάμ και η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος βρέθηκαν στο στόχαστρο των αστυνομικών μηχανισμών καταστολής και συκοφάντησης, όταν πριν μία δεκαετία, κατάγγειλαν τις απαγωγές των Πακιστανών από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με τις ελληνικές και αναδείχτηκαν σε κορμό της αντίστασης στο ρατσισμό, την ισλαμοφοβία.

Βρέθηκαν μπροστά στον αγώνα κατά των επιθέσεων της Χρυσής Αυγής. Ο Τζαβέντ Ασλάμ είναι παρών στην δίκη της Χρυσής Αυγής ως μάρτυρας κατηγορίας. Δίνει, επίσης, τη μάχη για να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωση, να δοθούν άσυλο στους πρόσφυγες, χαρτιά στους μετανάστες και ιθαγένεια για όλα τα παιδιά.

Καλούμε τα συνδικάτα, το Δήμο της Αθήνας, το ΣΕΜ, τις κινήσεις υπεράσπισης δικαιωμάτων και τα κόμματα της αριστεράς να καταδικάσουν τις μεθοδεύσεις φίμωσης της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και να απαιτήσουν την αθώωση του Τζαβέντ Ασλάμ.

Read 6051 times Last modified on Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015 20:10

Latest from ΚΕΕΡΦΑ