Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 15:22

Απαράδεκτη η ειδική προστασία των Γραφείων των νεοναζί της Χρυσής Αυγής με παρεμπόδιση του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ


Απαράδεκτη η ειδική προστασία των Γραφείων των νεοναζί της Χρυσής Αυγής με παρεμπόδιση του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου

Δήλωση Πέτρου Κωνσταντίνου, συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ μετά την συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα:
“Είναι αδιανόητη και προκλητική η ειδική προστασία των Γραφείων-ορμητηρίων των νεοναζί της Χρυσής Αυγής και η παρεμπόδιση των αντιφασιστικών διαδηλώσεων με αστυνομικούς φραγμούς, που ουσιαστικά θέτουν ανεπίτρεπτες απαγορεύσεις και επί της ουσίας λειτουργούν υπέρ της νομιμοποίησης της φασιστικής δράσης Χρυσής Αυγής. Η αντιφασιστική πορεία το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη θα βαδίσει στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής διεκδικώντας να κλείσουν εδώ και τώρα και να μπουν φυλακή όλοι οι υπόδικοι νεοναζί. Τα Γραφεία της Χρυσής Αυγής αποτελούν ορμητήριο επιθέσεων και κανένας δεν δικαιούται να τα προστατεύει.
Σήμερα στην αντιπροσωπεία που τον επισκέφθηκε, με τη συμμετοχή των Κώστα Μανταίου, προέδρου του ΣΦΕΑ,  Δημήτρη Ψαρά, συγγραφέα, Γαβριήλ Κασιμάτη, ΓΓ της ΠΟΣΠΕΡΤ και Πέτρου Κωνσταντίνου, συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ, ο υπουργός Νίκος Τόσκας απέφυγε να δώσει άμεση απάντηση. Αφήνει ανοικτό λοιπόν να στείλει τα ΜΑΤ να φυλάνε τα γραφεία και  να εμποδίσουν με φραγμό τους διαδηλωτές να πλησιάσουν.
Η μαζική αντιφασιστική πορεία στα γραφεία των νεοναζί δολοφόνων στα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα θα δώσει την απάντηση σε όσους επιχειρούν να δανειστούν την γλώσσα Τραμπ κατά των αντιφασιστών, εξισώνοντας τους ως “άκρα” με τους νεοναζί.
Όλοι και όλες το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη στο Σύνταγμα στις 6μμ και στην πορεία στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής.”

Read 2752 times Last modified on Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 15:44

Latest from KΕΕΡΦΑ