Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 21:37

Έξω η Χρυσή Αυγή από τη ΔΕΘ, καμιά ανοχή, καμιά προβολή στους νεοναζί δολοφόνους Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Έξω η Χρυσή Αυγή από τη ΔΕΘ, καμιά ανοχή, καμιά προβολή στους νεοναζί δολοφόνους

Πρόκληση σε βάρος των δημοκρατικών και αντιφασιστικών ευαισθησιών της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού αποτελεί η απόφαση της διοίκησης της ΔΕΘ να δώσουν την αίθουσα C στο συνεδριακό χώρο Ν.Γερμανός για την πραγματοποίηση δήθεν «συνέντευξης τύπου» του υπόδικου φύρερ της ναζιστικής Χρυσής Αυγής την Τετάρτη στις 2.30μμ-4μμ.
Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη για τη λειτουργία της ΔΕΘ και είναι απαράδεκτη η παραχώρηση στους υπόδικους ναζί αίθουσας για να στήσουν φιέστα μίσους, λίγες μόνο μέρες πριν από την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και τις επερχόμενες αντιφασιστικές κινητοποιήσεις.
Την ώρα που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν προσκαλεί ποτέ τον φύρερ της Χρυσής Αυγής σε συναντήσεις και η Βουλή έχει αναστείλει την χρηματοδότηση μετά το εισαγγελικό βούλευμα παραπομπής της στη δίκη ως εγκληματική οργάνωση, είναι αδιανόητο φορείς του Δημόσιου να ξεπλένουν τους δολοφόνους ναζί αντιμετωπίζοντας ως «νόμιμο πολιτικό κόμμα.»


Καλούμε την διοίκηση της ΔΕΘ να ανακαλέσει την άδεια για προβολή ρατσιστικού λόγου μίσους του φύρερ των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Καλούμε τους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης, τους εργαζόμενους της ΔΕΘ να μην δώσουν σπιθαμή χώρου στους νεοναζί.


Καλούμε την ΕΡΤ και όλα τα μέσα ενημέρωσης να μην δώσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο για την προβολή των νεοναζί δολοφόνων. Ας δώσουν χρόνο για να προβληθεί η διαδικασία της δίκης όπου καταγράφονται τα πιο στυγνά εγκλήματα που διέπραξαν.

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ένα μήνα από τη δολοφονία της Χέδερ Χάγιερ στις ΗΠΑ,
Όλοι και όλες στην αντιφασιστική πορεία στις
16 Σεπτέμβρη Θεσσαλονίκη, Άγαλμα Βενιζέλου 11πμ.
Ολοι και όλες στις αντιφασιτικές εκινηοποιήσεις σε Αθήνα-ΠειραιάΑ
*Πορεία στα κεντρικά γραφεία της ΧΑ-πρεσβεία ΗΠΑ, Σύνταγµα, Σάββατο 16/9, 6µµ • ∆ιαδήλωση στο Κερατσίνι, Μνηµείο Π. Φύσσα, ∆ευτέρα 18/9, 5 µµ,

Read 2224 times Last modified on Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017 22:00

Latest from KΕΕΡΦΑ