Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 21:31

Μαχητική διαδήλωση τιμής στη Χέδερ Χάγιερ, έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα. Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Μαχητική διαδήλωση τιμής στη Χέδερ Χάγιερ, έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία στην Αθήνα.

Δυναμικό παρόν έδωσαν έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία της Αθήνας αντιφασίστες και αντιφασίστριες, μέλη της ΚΕΕΡΦΑ, πρόσφυγες από τα καμπ, γυναίκες από την Αμερική, η Color Youth από την LGTBQI κοινότητα, το KASAPI Hellas- κοινότητα των Φιλιππινέζων και το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα. 

Κρατούσαν πανό με ζωγραφισμένο το πρόσωπο της Χέδερ Χάγιερ της δολοφονημένης από τους νεοναζί αντιφασίστριας στο Σαρλοτσβίλ.

Στο μεγάφωνο ακούγονταν η συγκλονιστική φωνή της μητέρας της Χέδερ Σούζαν Μπο από την ομιλία της στην τελετή τιμής, που έγινε στο Σάρλοτσβίλ.
Οι διαδηλωτές έκαναν πορεία, περνώντας μπροστά από την αστυνομοκρατούμενη πρεσβεία των ΗΠΑ από δεκάδες δυνάμεις των ΜΑΤ, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Από την Ελλάδα ως την Αμερική τσακίζουμε το ρατσισμό και τους νεοναζί», «Τραμπ αλήτη, έξω από τον Πλανήτη», «No Trump, No KKK, no fascists USA», «Ποτέ ξανά φασισμός».

Η ΚΕΕΡΦΑ χαιρέτησε τους διαδηλωτές σε όλη την Αμερική αλλά και την Ευρώπη που διαδηλώνουν αυτές τις μέρες και κάλεσε σε διεθνή συντονισμό κατά του φασισμού.

Τέλος, κάλεσε σε κλιμάκωση της αντιφασιστικής δράσης με κορύφωση τη μεγάλη αντιφασιστική πορεία, στα κεντρικά Γραφεία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, στις 16 Σεπτέμβρη, τέσσερα χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Read 4456 times

Latest from KΕΕΡΦΑ

NoNo Hair Removal . scott plank