Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 15:55

Κλείστε τα γραφεία των νεοναζί. Σάββατο 16/9, 6μμ Σύνταγμα και Αντιφασιστική πορεία στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής. Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Κλείστε τα γραφεία των νεοναζί.
Σάββατο 16/9, 6μμ, Σύνταγμα και Αντιφασιστική πορεία στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.


Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής και η δίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί για να βρεθούν στη φυλακή οι φονιάδες. Αντίθετα κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ο Μιχαλολιάκος έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία.

Με τον αέρα της νίκης του Τραμπ προσπάθησαν να ξαναεμφανιστούν ως “αγανακτισμένοι γονείς” κατά των προσφυγόπουλων που ήθελαν να πάνε στα σχολεία και ως “αγανακτισμένοι κάτοικοι” στα νησιά κατά των προσφύγων. Φασίστες εμφανίστηκαν με οργανωμένη δράση στη Γκορυτσά Ασπροπύργου κατά των εργατών γης και στο Μενίδι κατά μεταναστών εργατών, Ρομά και αριστερών αγωνιστών της αριστεράς.

Από τα κεντρικά Γραφεία της Χρυσής Αυγής στη  Μεσογείων καταδιώχτηκε ο φοιτητής Αλέξης Λάζαρης και μόνο από τύχη είναι ζωντανός. Είναι στη φυλακή ο Ζέρβας, ο οποίος ήταν τότε μετακλητός υπάλληλος του Μιχαλολιάκου στη Βουλή!  Ο Μιχαλολιάκος έχει δώσει εντολή στα στελέχη του για αριστερούς και μετανάστες ότι “έξω από τα γραφεία περνάνε τρέχοντας ή δεν προλαβαίνουν να τρέξουν”.  

Οι ναζί της Χρυσής Αυγής βρίσκονται αντιμέτωποι με μια κοινωνική πλειοψηφία εργαζόμενων και νεολαίας, που τσακίζει την απόπειρα τους να το παίξουν τάχα την αντιπολίτευση ενώ είναι το πιο μαύρο στήριγμα των μεγαλοεπιχειρηματιών.


Οι ναζί επεχείρησαν να διώξουν δικαστικά την ΠΟΣΠΕΡΤ για την απεργιακή της κινητοποίηση κατά της προβολής των ναζιστικών κηρυγμάτων μίσους του Μιχαλολιάκου και απέτυχαν.
Οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους γονείς και την αριστερά στις γειτονιές τους απομόνωσαν, οργανώνοντας μεγαλειώδη υποδοχή των προσφυγόπουλων στα σχολειά. Βρήκαν μπροστά τους εργαζομένους της ΠΟΕ-ΟΤΑ, όταν προσπάθησαν να κατεβάσουν φασιστικό ψηφοδέλτιο στη Θεσσαλονίκη.  

Είναι σκάνδαλο ότι ακόμη η ΕΛΑΣ συγκαλύπτει τη δράση της Χρυσής Αυγής ,όπως φάνηκε στον Ασπρόπυργο.
Είναι απαράδεκτο να φιγουράρουν βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος πλάι σε υπουργούς και τον πρόεδρο της Βουλής σε επίσημες τελετές. Όχι μόνο πρέπει να διακοπεί κάθε χρηματοδότηση από το κράτος αλλά και να αποκλειστούν από παντού μέχρι την ολοκλήρωση της δίκης από κάθε διαδικασία.
Σε όλη την Ευρώπη, οι εργαζόμενοι ξεσηκώνονται κατά της ακροδεξιάς και των φασιστών και υπερασπίζονται τους πρόσφυγες κόντρα στην ισλαμοφοβία και το ρατσισμό που τους ανοίγουν το δρόμο. Στη διαδήλωση κατά τον G8 στο Αμβούργο, χιλιάδες στράφηκαν κατα των πολιτικών της Ευρώπης-φρούριο, του ρατσισμού, κατά της φασιστικής απειλής.
Είναι ώρα να διαλυθούν όλα τα τάγματα εφόδου της  Χρυσής Αυγής, να κλείσουν τα γραφεία ορμητήρια στη Μεσογείων και τις γειτονιές. Αποτελούν ορμητήρια για την ανασύνταξη της φασιστικής τρομοκρατίας που οδήγησε στο όργιο βίας κατά μεταναστών, συνδικαλιστών και αγωνιστών.
Τσακίζοντας τους ναζί της Χρυσής Αυγής στέλνουμε το μήνυμα ότι στην κρίση υπάρχει η ελπίδα. Μια κοινωνία  χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, ρατσισμό και πόλεμο.
Οι δολοφόνοι χρυσαυγίτες  του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν βρίσκονται μπροστά στη δίκη όπου οι μάρτυρες θαρραλέα  έχουν αναδείξει ότι ήταν κεντρικά σχεδιασμένες ενέργειες από την ηγεσία της ΧΑ, με ορμητήρια τα Γραφεία τους και πολλές φορές με την συνεργασία και την κάλυψη της ΕΛΑΣ.
Καλούμε τα συνδικάτα, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, τις κοινότητες μεταναστών, τις συλλογικότητες αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις οργανώσεις της αριστεράς να μετατρέψουμε τις κινητοποιήσεις στην επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα σε σταθμό για να κλείσουν τα Γραφεία-ορμητήρια των ναζί της Χρυσής Αυγής.


Καλούν: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΦΟΙΤ. ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΚΟΙΝΟΤΗΤΣΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ, Κίνηση ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ (ΚΕΕΡΦΑ)

Read 6935 times Last modified on Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 15:43

Latest from KΕΕΡΦΑ

this is the one . http://www.nonohairremoval.sitew.org.uk/