Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 22:11

Αντιφασιστική Συγκέντρωση Δευτέρα 10 Ιούλη 8.30πμ Δικαστήρια Πειραιά ( Σκουζέ 3-5 και Φίλωνος) Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ. 

Αντιφασιστική Συγκέντρωση Δευτέρα 10 Ιούλη 8.30πμ Δικαστήρια Πειραιά ( Σκουζέ 3-5 και Φίλωνος)
 
Στις 10 Ιούλη εκδικάζεται στα δικαστήρια Πειραιά η υπόθεση για την επίθεση του τάγματος εφόδου Πειραιά στο εκλογικό Κέντρο στο Κερατσίνι στις 25 Ιανουάριου του 2015.

Στο Κερατσίνι και μάλιστα στο εκλογικό κέντρο που λειτούργησε στο σχολείο του Παύλου Φύσσα οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής επέλεξαν να επιτεθούν στο κόσμο της γειτονιάς τραυματίζοντας κόσμο. Η κατακραυγή του κόσμου για να σταματήσει η επίθεση και να συλληφθούν δυο από τα γνωστά στελέχη του τάγματος εφόδου που θα κάτσουν στο ειδώλιο τη Δευτέρα.

 Σε μια περίοδο όπου στη δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχώς αποκαλύπτεται ο εγκληματικός χαρακτήρας της ναζιστικής συμμορίας η προσπάθεια για να τους φράξουμε το δρόμο και τις γειτονιές είναι ακόμα μεγαλύτερη. Το αντιφασιστικό κίνημα που δίνει τη μάχη στο πλευρό της Οικογένειας και της πολίτικης αγωγής μέσα στα δικαστήρια έχει καταφέρει να ακυρώνει συγκεντρώσεις των νεοναζί , να βάζει φρένο στις ρατσιστικές επιθέσεις όπως έδειξαν οι πρόσφατες κινητοποιήσεις στον Ασπρόπυργο δεμένο με τη μάχη ενάντια στο ρατσισμό.

Παράλληλα χρειάζεται να μπει επιτακτικά το ζήτημα να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε κάθε γειτονιά. Η πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει για το κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων , είναι πολύ σημαντική και χρειάζεται να απλωθεί παντού. Καλούμε τα συνδικάτα την αριστερά το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα να στηρίξουν την κινητοποίηση.

ΚΕΕΡΦΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ

Read 3400 times Last modified on Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 15:49

Latest from KΕΕΡΦΑ