Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 16:48

Στηρίξτε οικονομικά την ΚΕΕΡΦΑ! Για να τσακίσουμε τους νεοναζί και να βάλουμε τέλος στο ρατσισμό! Αντιστεκόμαστε στο ρατσισμό και το φασισμό και νικάμε! Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Στηρίξτε οικονομικά την ΚΕΕΡΦΑ!
Για να τσακίσουμε τους νεοναζί και να βάλουμε τέλος στο ρατσισμό!Αντιστεκόμαστε στο ρατσισμό και το φασισμό και νικάμε!

Στην εταιρία πλαστικών Κ.Γεωργίου στον Αυλώνα, μετά από 19 μέρες απεργία ενάντια στη ρατσιστική εργοδοτική τρομοκρατία, οι εργάτες νίκησαν!

Στην περιοχή του Ασπρόπυργου, μετά τις μαχητικές διαδηλώσεις κατά των ρατσιστικών επιθέσεων σε βάρος μεταναστών εργατών γης,  στη Γκορυτσά στις 13 Μάη και στον Ασπρόπυργο στις 17 Ιούνη, οι επιθέσεις σταμάτησαν και ομάδα χρυσαυγιτών βρέθηκε στη φυλακή.

Στηρίζουμε την μάχη για να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής και να πάνε  φυλακή οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν. Να κλείσουν τα Γραφεία-ορμητήρια παντού.
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, για να ανοίξουν τα σύνορα, να κλείσουν τα στρατόπεδα-γκέτο και να έρθουν να ζήσουν στις γειτονιές μας.

Οι φασίστες έχουν τις πλάτες των πλούσιων φίλων τους, των εφοπλιστών και των βιομηχάνων. Εμείς έχουμε μόνο τη δικιά σας στήριξη για να τσακίσουμε το φασισμό και να βάλουμε τέλος στο ρατσισμό!

Σκίτσο: Εύα Μπέη, ζωγράφος Σχεδιασμός T-shirt Masood Qahar, refugee

Προμηθευτείτε μπλουζάκια, κάντε τα δώρο για το καλοκαίρι στους φίλους και τις φίλες σας!
Καταθέστε τις ενισχύσεις σας στον λογαριασμό της ΚΕΕΡΦΑ:
Εθνική Τράπεζα 167/470832-65,  IBAN GR78 0110 1670 0000 1674 7083 265 ΚΩΔ. SWIFT  ETHNGRAA

Read 3692 times Last modified on Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 17:08

Latest from KΕΕΡΦΑ