Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 13:57

Σύσκεψη για την οργάνωση συλλαλητηρίου κατα των φασιστικών επιθέσεων στον Ασπρόπυργο Γραφεία ΕΣΗΕΑ, Αίθουσα 3ου ορόφου, Ακαδημίας 20 Δευτέρα 22 Μάη, 7μμ Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Σύσκεψη για την οργάνωση συλλαλητηρίου κατά των φασιστικών επιθέσεων στον Ασπρόπυργο

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Σύσκεψη για την οργάνωση συλλαλητηρίου κατα των φασιστικών επιθέσεων στον Ασπρόπυργο Γραφεία ΕΣΗΕΑ, Αίθουσα 3ου ορόφου, Ακαδημίας 20 Δευτέρα 22 Μάη, 7μμ

Οι επαναλαμβανόμενες ρατσιστικές επιθέσεις στη Γκορυτσά Ασπρόπυργου από οργανωμένη φασιστική συμμορία από τον περασμένο Αύγουστο είχαν σαν αποτέλεσμα το βαρύ τραυματισμό πολλών μεταναστών εργατών γης. 'Ενας φοιτητής δέχτηκε επίθεση μέσα σε λεωφορείο.

Η αντιφασιστική διαδήλωση αλληλεγγύης στα θύματα των ρατσιστικών επιθέσεων την Παρασκευή 13 Μάη αντιμετώπισε την καταστολή των ΜΑΤ και τις επιθέσεις της ίδιας φασιστικής συμμορίας. Φασίστες έριχαν πέτρες ενω επιτέθηκαν στην διαδήλωση με επικεφαλής κρανοφόρο που μαγνητοσκοπούσε διαδηλωτές και κρατούσε σιδηρογροθιά μπροστά στα μάτια της Αστυνομίας. Υπήρξαν δέκα τραυματίες από τις επιθέσεις των ΜΑΤ και των φασιστών.

Η Αστυνομία έκανε πλάτες στους φασίστες για διαρκείς επιθέσεις κατα της αντιφασιτικής διαδήλωσης, ακόμη και όταν αποχωρούσε με διαδρομή προς τον Ασπρόπυργο. Η Αστυνομία επανειλλημένα έχει προσαγάγει και αφήσει ελεύθερα μέλη της φασιστικής συμμορίας μετα από ρατσιστικές επιθέσεις, όπου καταλήγουν στα κρατητήρια μετανάστες χωρίς χαρτιά ενω δεν συλλαμβάνει κανένα δράστη.

Η δημοτική αρχή Ασπρόπυργου αντι να απαιτήσει την σύλληψη της φασιστικής συμμορίας συκοφαντεί το αντιφασιστικό κίνημα δίνοντας κάλυψη στην δράση της Χρυσής Αυγής στην περιοχή, όπου διατηρεί γραφεία-ορμητήριο.

Η δράση των φασιστών τροφοδοτείται από την ίδια την επιλογή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής να βγάλει παντού τάγματα εφόδου στους δρόμους επαναφέροντας το μήνυμα της βίας και του τρόμου ως εργαλείο πολτικής παρέμβασης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης η οποία δικάζεται για την δολοφονική της δράση.

Καλούμε τα συνδικάτα, τις δημοτικές κινήσεις, τις οργανώσεις της αριστεράς, τις αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές κινήσεις και συλλογικότητες, τις κοινότητες μεταναστών, τις κινήσεις υπεράσπισης δημοκρατικών δικαιωμάτων να προχωρήσουμε ενωμένοι σε ένα μεγάλο αντιφασιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στον Ασπρόπυργο για να βάλουμε τέλος στην φασιστική τρομοκρατία, να υπερασπίσουμε το δικαίωμα στη δουλειά για τους εργάτες γης στον Ασπρόπυργο.

Read 3092 times Last modified on Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 14:05

Latest from KΕΕΡΦΑ