Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 11:10

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤIΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 27 ΑΠΡΙΛΗ 8.30 πμ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)
ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ OI ΝΕΟΝΑΖΙ.
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
 
ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤIΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 27 ΑΠΡΙΛΗ 8.30 πμ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
 
Μια μόλις μέρα μετά τη δολοφονική επίθεση του τάγματος εφόδου που είχε αναλάβει τη φύλαξη των Γραφείων της Χρυσής Αυγής σε βάρος του σπουδαστή Αλέξιου Λάζαρη το τάγμα εφόδου Πειραιά επέλεξε να εμφανιστεί βρομίζοντας τους δρόμους με τα εμετικά τους φυλλάδια και προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τον κόσμο του Πειραιά.
 
Χαιρετίζουμε όλο τον κόσμο που τους γύρισε την πλάτη αναγκάζοντας τους να εξαφανιστούν γρήγορα από την γειτονιά. Όσο και αν προσπαθούν να εμφανιστούν με το μανδύα του πολιτικού κόμματος όλοι πλέον ξέρουν τη δράση της εγκληματικής συμμορίας. Ήρθε η ώρα να κλιμακώσουμε τη δράση μας ενάντια στη Χρυσή Αυγή. Να κλείσουμε τα γραφεία τους σε κάθε γειτονιά, που όπως έχει αποδειχθεί περίτρανα στη δίκη λειτουργούν ως ορμητήρια για κάθε επίθεση όπως η χθεσινή. Για να μπουν στη φυλακή όλοι οι χρυσαυγίτες και για να τους τσακίσουμε σε κάθε γειτονιά.
 
Μετά τις 18 Μάρτη μέρα που όλο ο πλανήτης ξεσηκώθηκε κατά των φασιστών και υπέρ των προσφύγων καταγράφηκε ότι είμαστε η δυνατή πλειοψηφία. Συνεχίζουμε, μέχρι να ανοίξουμε τις πόλεις για τους πρόσφυγες και να τσακίσουμε τη Χρυσή Αυγή.
 
Φέτος στις 27 Απρίλη συμμετέχουμε στη κεντρική αντιφασιστική κινητοποίηση στο Εφετείο της Αθήνας στα 50 χρόνια από τη μαύρη επέτειο της χούντας για να διατρανώσουμε πως η θέση των απογόνων των χουντικών είναι πλέον στη φυλακή για πάντα.

ΚΕΕΡΦΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Read 1801 times Last modified on Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 11:15

Latest from KΕΕΡΦΑ