Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 19:50

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ, ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣΤΗ ΦΩΤΟ ΔΙΠΛΑ Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ, ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΕ ΕΦΟΔΟ ΜΕ ΡΟΠΑΛΟ. ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΝΟΜΙΚΗΣ.

 

Σαν μαύρο κοράκι περιμένει ως «θεατής και ακροατής» ο Καρατζαφέρης να κάνουν τον ίδιο  υπουργό η κάποιο βουλευτή του στην νέα κυβέρνηση και σπρώχνει για να τη διευρύνει από συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σε κυβέρνηση «εθνοσωτήρων».
Στην κατάρρευση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που ήρθε κάτω από τη παρατεταμένη εργατική αντίσταση και το αριστερόστροφο κύμα διαμαρτυρίας επιδιώκει ρεβάνς σε βάρος της αριστεράς μέσω συμμετοχής του σε μια κυβέρνηση συνεργατών των Τραπεζιτών και της Τρόικα  και βάζει μάλιστα και «όρους»!
Είναι όρος τάχα «να μην μειωθούν πλέον οι μισθοί»…ποιος το λέει αυτό; Αυτός που ψήφισε το Μνημόνιο ανοίγοντας το δρόμο για την μεγαλύτερη λεηλασία μισθών, δώρων και συντάξεων των εργαζόμενων. Άραγε πόσο απατεώνας μπορεί να γίνει ο πλουσιότερος πολιτικός της Βουλής;
Τι σόι «υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας» είναι αυτή όταν πίσω από τη μάσκα του «πατριώτη» κρύβεται η λατρεία της χούντας και του Μεταξά, κρύβεται η στήριξη της συμμετοχής της Ελλάδας στις  ιμπεριαλιστικές  επεμβάσεις του ΝΑΤΟ, κρύβεται  η υποστήριξη του άξονα Ελλάδα-Κύπρου-Ισραήλ κατά των αραβικών επαναστάσεων που ξήλωσαν δικτάτορες; Η πατριδοκαπηλία είναι το πέπλο συσκότισης της στήριξης των συμφερόντων του κεφαλαίου που οι εξορμήσεις του με  άγριο πλιάτσικο στα Βαλκάνια, την Μ.Ανατολή, την Κ.Ασία είχαν ορμητήριο τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Για τη ταμπακέρα κουβέντα λοιπόν
Είναι όρος «η άρση του νόμου για την ιθαγένεια για τους μετανάστες». Εδώ οι μάσκες πέφτουν και το πιο αποκρουστικό πρόσωπο του ρατσισμού και του φασισμού ξεπροβάλλει. Στη κρίση αποδιοπομπαίος τράγος είναι οι μετανάστες , υπεύθυνοι για όλα, για να βγουν έτσι από το στόχαστρο οι ευθύνες του καπιταλισμού που βουλιάζει στην ύφεση σκορπώντας τη φτώχεια και την ανεργία.
Άλλωστε αρκετά περίμεναν με τη γραβάτα άνθρωποι σαν τον βουλευτή Μάκη Βορίδη, που κράταγε ρόπαλο και εισέβαλε στη Νομική. Αισθάνονται ότι είναι ώρα να πάρουν στα χέρια τον έλεγχο του κρατικού μηχανισμού, να οργανώσουν τις μαζικές απελάσεις και τα στρατόπεδα εξόντωσης των μεταναστών κατά  το χιτλερικό δόγμα της εθνοκάθαρσης αλλά και για να εισβάλουν ξανά στα Πανεπιστήμια για πρώτη φορά μετά το ην εισβολή των τάνκς στο Πολυτεχνείο το 1973. 
Τόσο αγνές είναι οι προθέσεις του Καρατζαφέρη, αρχηγού ενός κόμματος-φωλιά φασιστών και ρατσιστών. Δεν έχουμε κανένα λόγο να σιωπούμε την ώρα που η χυδαιότητα των παζαριών που θα καταλήξουν σε νέο κυβερνητικό σχήμα συμπεριλαμβάνει και τους ομογάλακτους του Μεταξά και του Παπαδόπουλου. Θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει στις πορείες τιμής της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αλλά και στο μεγάλο αντιρατσιστικό αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 3 Δεκέμβρη.

Μετά τα γεγονότα της Νορβηγίας τον Ιούλη όταν ο νεοναζί Αντερς Μπρείβικ δολοφόνησε εν ψυχρώ 76 νεόυς διοτι μισούσε την αριστερά και τους μουσουλμάνους, καμμιά ανοχή δεν μπορεί να υπάρχει στους ομογάλακτους τους όπου Γής!

Δήλωση Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου Αθήνας και συντονιστή της Κίνησης  Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή

Read 5371 times Last modified on Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 11:42

Latest from KΕΕΡΦΑ