Friday, 23 December 2016 13:34

20/1/2017, ορκίζεται o Τράμπ πρόεδρος των ΗΠΑ. Συγκέντρωση, Σύνταγμα, Σάββατο, 21 Γενάρη 4μμ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

20/1/2017, ορκίζεται o Τράμπ πρόεδρος των ΗΠΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 21 ΓΕΝΑΡΗ 4μμ

 

Στις 2021 Γενάρη με αφορμή την ορκωμοσία Τράμπ βγαίνει μαζικά το κίνημα στους δρόμους της Αμερικής για να δώσει μια μεγάλη προειδοποίηση. Υπάρχει μηδενική ανοχή στο νέο πλανητάρχη των ΗΠΑ που υπόσχεται να χτίσει φράχτη εκατοντάδων χιλιομέτρων για να φράξει την είσοδο στους φτωχούς μετανάστες. Μηδενική είναι η ανοχή στις σφαίρες αστυνομικών που αφαιρούν ζωές μαύρων. Μηδενική είναι και η ανοχή για την πολιτική επίδειξης ισχύος για την επιβολή της ηγεμονίας στους ανταγωνιστές με απειλή απλώματος των αιματοβαμένων επεμβάσεων στην Μ. Ανατολή και το Αφγανιστάν στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Είμαστε στο πλευρό τους!

 

Ξέρουμε καλά τι σημαίνουν οι φράχτες στην Ευρώπη από τον Έβρο μέχρι το Καλέ. Ένα χρόνο μετά τις μεγαλειώδης διαδηλώσεις στον Έβρο, όταν χιλιάδες πολιορκήσαμε τα σύνορα ζητώντας να ανοίξουν, δυστυχώς ο φόρος αίματος μεγάλωσε στην Μεσόγειο, με τους 4750 πνιγμένους πρόσφυγες. Η FRONTEX και το ΝΑΤΟ πνίγουν πρόσφυγες που επιχειρούν να ξεφύγουν από το ρημαγμένο Χαλέπι και την Μοσούλη.

Την ίδια ώρα στην Ευρώπη η ισλαμοφοβία απλώνει τη σκιά της στην Ευρώπη με τις επιθέσεις αυτοκτονίας στη Γαλλία και τη Γερμανία να υπενθυμίζουν τραγικά τις συνέπειες από την εμπλοκή των δυτικών δυνάμεων στις ιμπεριαλιστικές εκστρατείες στην Μ. Ανατολή. Σε αυτό το έδαφος οι φασίστες επιχειρούν να καρπωθούν την αγανάκτηση που δημιουργούν οι πολιτικές λιτότητας και φτώχειας των κυβερνήσεων για χάρη των κερδών των Τραπεζιτών. Πατάνε πάνω στις ξεδιάντροπες ρατσιστικές επιλογές των κυβερνήσεων που έκλεισαν τα σύνορα, άνοιξαν στρατόπεδα συγκέντρωσης αναβιώνοντας χιτλερικές πρακτικές του μεσοπολέμου, αποφασίζουν μέτρα ακόμη και για το πώς θα ντύνονται στους δρόμους και τις παραλίες οι μουσουλμάνες γυναίκες, απαλλοτριώνουν ακόμηκαι τα τιμαλφή των προσφύγων στην Δανία. Δίνουμε την μάχη για να ηττηθούν οι ρατσιστικές πολιτικές της κυβέρησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που έχτισε εσωτερικά σύνορα στα νησιά του Αιγαίου εγκλωβίζοντας τους πρόσφυγες και απέκλεισε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης χιλιάδες έξω από τις πόλεις ακόμη και σε σκηνές κάτω από τα χιόνια και μέσα στις λάσπες. Διεκδικούμε ανοιχτά σύνορα και ανοιχτές πόλεις για όλους, με όλα τα προσφυγόπουλα ενταγμένα ισότιμα στα σχολεία και με όλους να έχουν πρόσβαση στη δημόσια υγεία. Μαζικές προσλήψεις τώρα σε σχολεία, δήμους και νοσοκομεία για να έχει το Δημόσιο την πρόνοια για τους πρόσφυγες και όχι οι ΜΚΟ που ξεζουμίζουν τους εργαζόμενους και παρέχουν υποβαθμισμένες υπηρεσίες και απαράδεκτη σίτιση. Να μπει τέλος στον αντιδημοκρατικό αποκλεισμό εισόδου των αλληλέγγυων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Δίνουμε την μάχη για να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η ναζιστική συμμορία δεν εκδημοκρατίζεται, τσακίζεται!

Θα βρεθούμε μαζικά στην αίθουσα του δικαστηρίου στις17 Γενάρη, επέτειο της δολοφονίας του μετανάστη εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα από χρυσαυγίτες.
Προετοιμάζουμε έτσι με το καλύτερο τρόπο τη διεθνή κινητοποίηση κατά του ρατσισμού και του φασισμού στις 18 Μάρτη 2017 με συμμετοχή κινημάτων από την Ευρώπη, τις ΗΠΑκαι την Αυστραλία και σε δέκα πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Όλοι και όλες στο Σύνταγμα στις 21 Γενάρη!

 

Αντιφασιστική συγκέντρωση, Τρίτη 17 Γενάρη, 8.30πμ,
Εφετείο Αθήνας, Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως

Τιμούμε την μνήμη του Σαχζάτ Λουκμάν, δολοφονημένου απο χρυσαυγίτες στις 17/1/2013

Aπό τον ‘Εβρο μέχρι το ΜεξικόΓκρεμίστε τους φράχτες, ανοίξτε τα σύνορα!

Για ένα κόσμο χωρίς ρατσισμό, νεοναζί και πολέμους

Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες

Κλείστε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης

Στη φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Read 5727 times Last modified on Tuesday, 04 September 2018 07:06