Tuesday, 06 December 2016 11:12

Βίτσας και Καμένος αγκαλιάζουν την Χρυσή Αυγή και προκαλούν τις αντιφασιστικές ευαισθησίες όλων Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)



ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Βίτσας και Καμένος αγκαλιάζουν την Χρυσή Αυγή και προκαλούν τις αντιφασιστικές ευαισθησίες όλων

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την συνδρομή ομάδας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ενός  των ΑΝΕΛ προχώρησαν σε μια χυδαία ενέργεια ξεπλύματος της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής συμπεριλαμβάνοντας υπόδικους  βουλευτές του μορφώματος  σε αποστολή στο Καστελόριζο.

Την ώρα που ακόμη και η προεδρεία της Δημοκρατίας δεν προσκαλεί τον φύρερ της Χρυσής Αυγής  στις συναντήσεις των αρχηγών των κομμάτων, ο Καμένος και ο Βίτσας πήραν επιλεκτικά κάτω από τα φτερά τους, τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, μετά την άρνηση της αντιπολίτευσης να βρεθεί αγκαλιά με τους φασίστες.

Πρόκειται για πρόκληση κατά των δημοκρατικών και αντιφασιστικών ευαισθησιών της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που παρακολουθεί την εξέλιξη της δίκης της Χρυσής Αυγής και βγάζει τα συμπεράσματα του για τη βασιμότητα του βουλεύματος που τους χαρακτηρίζει ως  “εγκληματική οργάνωση υπό το μανδύα του πολιτικού κόμματος”.



Καταδικάζουμε τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αβαντάρει τους χρυσαυγίτες την ώρα που επιχειρούν ξανά να χύσουν ρατσιστικό δηλητήριο στα νησιά κατά των προσφύγων ενώ προχώρησαν και σε εμπρηστική επίθεση κατά των προσφύγων, εγκύων μητέρων και προσφυγόπουλων στη Χίο.

Την ώρα που η εργατική τάξη προχωράει σε Πανεργατική Απεργία κατά των σκληρών μέτρων για το κλείσιμο της αξιολόγησης, οι νεοναζί προσφέρουν συναίνεση με το αζημίωτο για να ξαναβρούν ακροατήριο. Το σκάνδαλο είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναζητά συναίνεση όχι μόνο στη ΝΔ αλλά και στους φασίστες. Είναι ντροπή!

Καμία επίκληση εθνικής ομοψυχίας δεν δικαιολογεί τις αγκαλιές με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε το συγκεκριμένο μόρφωμα έχει στις γραμμές του τους απόγονους των συνεργατών και των δοσίλογων της ναζιστικής κατοχής που γέμισαν το τόπο με με μαρτυρικούς τόπους και ολοκαυτώματα.

Read 10091 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ