Thursday, 27 October 2016 12:41

Aντιφασιστική διαδήλωση, Τρίτη 1 Νοεμβρίου, 6 μμ, Πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Aντιφασιστική διαδήλωση,
Τρίτη 1 Νοεμβρίου, 6 μμ,
Πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου.


Η Χρυσή Αυγή δεν έχει θύματα – έχει δολοφόνους! - Στη φυλακή για πάντα οι δολοφόνοι νεοναζί!
Καλοδεχούμενα τα παιδιά των προσφύγων στα σχολεία!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Η αντιφασιστική διαδήλωση την Τρίτη 1 Νοεμβρίου, 6 μμ στη Πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου, που διοργανώνεται από τους τοπικούς φορείς και οργανώσεις, είναι η απάντηση του αντιφασιστικού κινήματος στη νεκροφιλική φιέστα - συγκέντρωση που ετοιμάζουν την ίδια μέρα οι νεοναζί δολοφόνοι στη Λ. Ηρακλείου.
Οι αποκαλύψεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι οι εντολές του Μιχαλολιάκου και της υπόλοιπης ηγεσίας της ΧΑ ήταν αυτές που οδήγησαν τους Ρουπακιάδες στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και στις δολοφονικές επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, κατά των Αιγύπτιων ψαράδων και δεκάδων μεταναστών και αγωνιστών του αντιφασιστικού κινήματος.


Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική ναζιστική συμμορία και όχι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που παριστάνει ότι τάχα κάνει και αντιπολίτευση.
Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής πηγάζει από τη ναζιστική ιδεολογία της. Είναι τσιράκια του συστήματος, τσιράκια των βιομηχάνων, των τραπεζιτών και των εφοπλιστών. Μετά από μια ολόκληρη περίοδο ενίσχυσης και προκλητικής ασυλίας από κυβερνήσεις, αστυνομία και «θεσμούς», η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή είναι σήμερα αντιμέτωπη για πρώτη φορά με την δικαιοσύνη για τα εγκλήματά της. Η εξέλιξη αυτή δεν θα είχε καταστεί εφικτή χωρίς τη διαρκή κινητοποίηση χιλιάδων αντιφασιστριών και αντιφασιστών.

Οι νεοναζί στάζουν ρατσιστικό δηλητήριο κατά των κατατρεγμένων και θαλασσοπνιγμένων προσφύγων. Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ζητάνε την εξόντωση τους με κλείσιμο των συνόρων, μαζικές απελάσεις, φράχτες στα σύνορα και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Πρωτοστατούν σε εκδηλώσεις ρατσιστικού μίσους με το μανδύα των δήθεν «αγανακτισμένων κατοίκων» ενάντια στο δικαίωμα των προσφύγων στην εκπαίδευση, την υγεία, τη στέγαση.
Στις γειτονιές των Βορείων Προαστίων με τη μαζική, διαρκή και ενωτική αντιφασιστική δράση έχουμε κλείσει τα γραφεία τους στο Ηράκλειο και είναι ανεπιθύμητοι παντού! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Όλες και όλοι:
1. στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Δευτέρα 31.10, 8.30 πμ, Εφετείο Αθηνών (Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως)  και
2. στην αντιφασιστική συγκέντρωση, Τρίτη 01/11, 6.00 μμ, πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου.

Read 5583 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ