Friday, 26 August 2016 12:16

Όλοι-ες στη διαδήλωση τη Δευτέρα 29 Αυγούστου Προπύλαια 6μμ,Έξω οι φασίστες από τα Εξάρχεια! Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις στέγης για πρόσφυγες! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ 
 
Έξω οι φασίστες από τα Εξάρχεια!
Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις στέγης για πρόσφυγες!
Όλοι-ες στη διαδήλωση τη Δευτέρα 29 Αυγούστου Προπύλαια 6μμ
 
Η εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια από φασιστική συμμορία κατά της  κατάληψη στέγης  προσφύγων της Νοταρά 26 στα Εξάρχεια, την ώρα που βρίσκονταν  μέσα οικογένειες προσφύγων, αποτελεί κλιμάκωση της φασιστικής τρομοκρατίας. Οι  φασίστες αποθρασύνονται μετα τις διαρκείς επιθέσεις της Αστυνομίας κατά των καταλήψεων, όπως έγινε στην Θεσσαλονίκη τον Ιούλη.
 
Οι  φασίστες ήθελαν θύματα. Η εμπρηστική επίθεση έγινε σε στιγμή που μέσα στην κατάληψη βρισκόντουσαν πρόσφυγες και αλληλέγγυοι. 
 
Οι προσπάθειες εκφοβισμού και τρομοκράτησης του κινήματος αλληλεγγύης δεν θα περάσει!
Είναι απαράδεκτο ο ίδιος ο Δήμαρχος Αθήνας να πρωτοστατεί το κλείσιμο των καταλήψεων καλώντας την Αστυνομία να τις εκκενώσει ενώ την ίδια στιγμή φασιστοειδή έχουν εισβάλει το χώρο όπου η Βουλή ψήφισε να δοθεί για την ανέγερση τεμένους ενώ ανοίγουν ακόμη και γραφεία-ορμητήρια στον Άγιο Παντελεήμονα.  Η εκστρατεία της Αστυνομίας για «καθαρά»  Εξάρχεια από καταλήψεις στέγης και κινήματα πρέπει να πάρει τέλος. Αυτή όπλισε τα χέρια των δολοφόνων φασιστών. 
Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το χρυσαυγίτη Ρουπακιά, το αντιφασιστικό κίνημα ετοιμάζεται για ένα τριήμερο δράσης στις 17-18-19 Σεπτέμβρη, με διαδήλωση στο Κερατσίνι το Σάββατο 17/9 6 μμ στο Κερατσίνι, συμμετοχή στη συναυλία που οργανώνει η οικογένεια του Φύσσα την Κυριακή 18/9 και κινητοποίηση στα δικαστήρια στο Εφετείο Αθηνών την Δευτέρα 19 Σεπτέμβρη στις 8.30 πμ στη Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως.
Η μάχη ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές που στηρίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα συνεχιστεί με τον αγώνα για να ανοίξουμε τις πόλεις και τα σύνορα, να καταργήσουμε τη ρατσιστική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας.
Είναι αναγκαίο για να κλείσουμε το δρόμο σε ρατσιστικές εξορμήσεις των φασιστοειδών όπως αυτήν στον Ασπρόπυργο με τις επιθέσεις κατά των μεταναστών εργατών γης στον Ασπρόπυργο.
Οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι!
Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις!
 Απαιτούμε το άνοιγμα των συνόρων και το γκρέμισμα των φραχτών!
Να ανοίξουν τώρα οι κλειστοί χώροι στο Δήμο της Αθήνας  για την αξιοπρεπή στέγαση των προσφύγων!
Όλοι και όλες στην διαδήλωση τη Δευτέρα 29/8 στις 6μμ στα Προπύλαια που κάλεσε η συνέλευση της κατάληψης προσφύγων της Νοταρά.
Read 4507 times Last modified on Tuesday, 04 September 2018 07:06