Print this page
Monday, 18 July 2016 13:42

Αποδομούνται οι ισχυρισμοί της αδελφής του Ρουπακιά ενώ οι αστυνομικοί του Τόσκα καλύπτουν προπηλακισμούς από τους χρυσαυγίτες Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
 
Αντιφασιστική συγκέντρωση-παρουσία στο ακροατήριο στην δίκη την Πέμπτη 21 Ιούνη στις 8.30μμ στο Εφετείο
 
Αποδόμησαν με μεγάλη επιτυχία οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής την κατάθεση της Χρυσούλας Ρουπακιά, αδελφής του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα.
Η πολιτική αγωγή παρουσίασε πλήθος φωτογραφιών με τις οποίες αποδεικνύεται ότι ο Ρουπακιάς συμμετείχε όχι ως απλός ψηφοφόρος στην δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής αλλά ως στέλεχος ακόμη και στις επιθέσεις του Αγίου Παντελεήμονα υπό τον υπόδικο Παναγιώταρο. Παρουσίασαν φωτογραφία και της ίδιας της αδελφής του Ρουπακιά σε συγκέντρωση χρυσαυγιτών όπου φορούσε την μπλούζα της συμμορίας. Το μαχαίρι που δολοφονήθηκε ο Παύλος ήταν δικό της καθώς και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αδελφός της όταν έφτασε στο τόπο του εγκλήματος. Αν αυτό δεν είναι συνέργεια σε φόνο, τότε τι ακριβώς είναι, αναρωτήθηκε δικηγόρος της πολιτικής αγωγής.
Το χρυσαυγίτικο «κοινό» προκαλούσε συστηματικά, ακόμη και με υστερικές κραυγές κατά της Μάγδας Φύσσα αφού είδε να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους με την μάρτυρα να πέφτει σε αντιφάσεις.
Προκαλεί αλγεινή εντύπωση η κάλυψη των τραμπούκων χρυσαυγιτών από την Αστυνομία για άλλη μια φορά, τόσο μέσα στην αίθουσα όσο και με την μεθοδευμένη αποχώρηση πρώτα των χρυσαυγιτών και μετά των αντιφασιστών από την ίδια έξοδο.
Παρά τις ρητές εντολές της προέδρου του δικαστηρίου ούτε ένας αστυνομικός δεν παρεμποδίζει τους χρυσαυγίτες ενώ συστηματικά προκαλούν και χυδαιολογούν κατά της Μάγδας Φύσσα ΜΕΣΑ στην αίθουσα. Είναι καιρός να δώσει εξηγήσεις για την στάση της ΕΛΑΣ ο ίδιος ο υπουργός κ.Τόσκας.
Η ευθύνη για αυτές τις μεθοδεύσεις βαραίνουν το υπουργό Δημόσιας Τάξης Τόσκα καθώς η ΕΛΑΣ τηρεί ένα σχέδιο με το οποίο επιβάλλει την είσοδο από κοινή πύλη των αντιφασιστών με τους χρυσαυγίτες. Στην τελευταία συνεδρίαση ένας χρυσαυγίτης με μπλούζα SS φρόντισε να έχει και λάμα μαζί του.
Συνεχίζουμε την κινητοποίηση διαρκείας τον Ιούνη με επόμενη συγκέντρωση-παρουσία στο ακροατήριο στην δίκη την Πέμπτη 21 Ιούνη στις 8.30μμ στο Εφετείο
https://keerfablog.wordpress.com/2016/07/18/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86/
 
Read 2141 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ