Print this page
Friday, 15 July 2016 13:19

Δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα:" Χρυσή Αυγή και Αστυνομία είναι "ένα"! Και εξακολουθεί να είναι"!!! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
 
Αντιφασιστική συγκέντρωση, Δευτέρα 18 Ιούλη, Εφετείο Αθηνών, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως , 8.30πμ
 
Προσερχόμενη στο εφετείο Αθηνών η Μάγδα  Φύσσα, μητέρα του Παύλου, σε αποκλειστικές της δηλώσεις στον Κώστα Κορέλλη του ΑΘΗΝΑ 9.84 απάντησε σε μια σειρά ερωτημάτων :
Στο ερώτημα "για το πως βλέπει μέχρι σήμερα να εξελίσσεται η
δίκη της Χρυσής Αυγής και εάν δικαιώνεται μέχρι σήμερα ο Παύλος Φύσσας", απάντησε : " Προσπάθεια γίνεται. Όχι ακόμη τίποτα. Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας και όχι από το σύστημα που θα έπρεπε να έχουν ήδη τελειώσει στα τρία χρόνια όλα αυτά. Απλά εμείς δεν το αφήνουμε. Το κυνηγάμε όσο μπορούμε, να φτάσουμε μέχρι τέλους. Θα φτάσουμε μέχρι τέλους. Δεν υπάρχει περίπτωση. Όσο και να θέλουν να τους κουκουλώσουν".
Στην  ερώτηση "για το πως βλέπει μέχρι σήμερα την στάση της κυβέρνησης σε ένα τόσο μεγάλο θέμα", απάντησε : " Όπως και την προηγούμενη... Λίγο ελάχιστα, καλύτερη όσον αφορά το ότι κάποια στιγμή που χρειάστηκε μας ακούσανε. Οι προηγούμενοι ούτε συλλυπητήρια δεν ακούσαμε. Το παιδί μου το έφαγε το σύστημα".
Στο ερώτημα για το "πως βλέπει αυτή την στιγμή όλη την διαδικασία και εάν τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι προκλητικά, απάντησε : " Βεβαίως, πάρα πολύ. Με μεγάλη υπομονή στεκόμαστε εδώ. Απορώ από που την αντλούμε αυτή την υπομονή για να μπορέσουμε να αντέξουμε. Δεν απορούμε βέβαια γιατί κατά βάθος ξέρουμε... Εδώ είμαστε για ένα σκοπό: Να πάνε εκεί που πρέπει. Στην φυλακή! Δεν θα τους αφήσουμε. Και γι αυτό άλλωστε έχουμε και αυτή την δύναμη! Προκλητικότητα; Προκλητικότητα; Στην χαροκαμένη μάνα που αυτοί φέρανε σε αυτή την κατάσταση. Εκείνοι με έχουν φέρει. Προκλητικοί απέναντι και με ύβρεις, και, και, και...Αλλά εμείς αυτός είναι ο αγώνας μας και θα συνεχίσουμε".
Στο ερώτημα " για το μέχρι που φτάνουν οι ευθύνες κατά την άποψη της", απάντησε: " Οι ευθύνες είναι ολοκλήρου του Κράτους. Όλοι έχουν ευθύνη. Από τον πιο απλό ψηφοφόρο που πήγε και ψήφισε αυτό το φασιστικό κόμμα, αυτή την εγκληματική οργάνωση μέχρι και αυτοί που τους αφήσανε να ανέβουν. Τον Άρειο Πάγο που έδωσε άδεια να ιδρυθεί αυτό το κόμμα. Η Αστυνομία εκείνη την μέρα ( της δολοφονίας ) ήταν ένα... Χρυσή Αυγή και Αστυνομία είναι "ένα"! Και εξακολουθεί να είναι"!!!
 
Σήμερα στη δίκη παρέστη πολυμελής αντιπροσωπεία του ΣΦΕΑ, του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντίστασης 1967-1974 με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Μανταίο.  Παρόντες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του ΔΣ του ΣΦΕΑ Τριαντάφυλλος Μυταφίδης και η βουλευτίνα Πειραιά Ελένη Σταματάκη.
 
Μεγάλη ήταν η προσέλευση στη συγκέντρωση και στο ακροατήριο της δίκης με παρουσία της ΚΕΕΡΦΑ Περιστερίου, του Αντιφασιστικού Συντονισμού Μαρουσίου, της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου με την δημοτική σύμβουλο Αντωνία Αθανασοπούλου-Βαφειάδου, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Περιστερίου, εκπαιδευτικών, αγωνιστών από τους Αμπελοκήπους.
Ολοκληρώθηκε η εξέταση του Η.Κοντονικόλα και συνεχίστηκε με την εξέταση της Χρυσούλας Ρουπακιά.
https://keerfablog.wordpress.com/2016/07/15/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CF%86%CF%8D%CF%83%CF%83%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE/
 
Read 2430 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ