Wednesday, 29 June 2016 10:20

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ-ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Αντιφασίστες, αντιφασίστριες, όλοι και όλες στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα! Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Η μεταφορά της δίκης στο Εφετείο ενόχλησε την ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής και γι αυτό επιχειρεί με προπηλακισμούς και προβοκάτσιες να την επαναφέρει στην αφάνεια της δικαστικής αίθουσας φυλακών Κορυδαλλού.
 
Είναι σκάνδαλο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στέλνει την Αστυνομία για να καλύψει τις χρυσαυγίτικες προκλήσεις. Την πρώτη μέρα της δίκης στο Εφετείο η Αστυνομία υποδέχτηκε το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής που φόρεσε την προβιά του «κοινού» και το τοποθέτησε μέσα στην αίθουσα αποκλείοντας για πάνω από μιάμιση την πρόσβαση στην αίθουσα για τους  αντιφασίστες. Επέτρεψαν ακόμη και το προπηλακισμό φωτογράφου από τον δολοφόνο Ρουπακιά.
 
Ο  εσμός των τραμπούκων χρυσαυγιτών που πλαισίωσε τον δολοφόνο Ρουπακιά μέσα στην αίθουσα του Εφετείου προκαλούσε βάναυσα την μητέρα του Παύλου Φύσσα που δίνει ηρωική μάχη για δικαιοσύνη αψηφώντας τις απειλές των νεοναζί. Από δίπλα οι Τζήμεροι χύνουν το δηλητήριο τους κατά της Μάγδας Φύσσα για να διασώσουν την συμμορία της Χρυσής Αυγής.
 
Οι τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής δείχνουν το πανικό τους μπροστά στη προοπτική να προχωρήσει άμεσα η δίκη και να καταδικαστούν ως εγκληματική ναζιστική συμμορία.
 
Η δολοφονία της βρετανίδας βουλευτίνας Τζo Κoξ που πρωτοστατούσε στον αγώνα για την υποδοχή των προσφύγων στη χώρα της, από νεοναζιστή είναι μια προειδοποίηση για το που μπορούν να φτάσουν στην Ευρώπη οι φασίστες, αν δεν τους σταματήσουμε αποφασιστικά εδώ και τώρα.
 
Η δίκη της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα είναι ένας σταθμός σε αυτήν την προσπάθεια, αποτέλεσμα της έκρηξης του αντιφασιστικού κινήματος και της δράσης του εργατικού κινήματος, που ανάγκασε τις κυβερνήσεις να αποσύρουν την πολύχρονη ασυλία προς την Χρυσή Αυγή από κρατικούς, αστυνομικούς και δικαστικούς μηχανισμούς.
 
Η συνέχιση και η ολοκλήρωση της δίκης με την καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης είναι αίτημα του εργατικού κινήματος. Είναι ο δρόμος για να μην μπορέσει να ξαναβγεί  στις γειτονιές καμιά φασιστική συμμορία.
 
Δεν θα επιτρέψουμε στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν και επιτέθηκαν με αγριότητα κατά των Αιγύπτιων ψαράδων,  των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και εκατοντάδων άλλων μεταναστών, αγωνιστών, ομοφυλόφιλων, Ρομά και γυναικών να παριστάνουν το «νόμιμο  κόμμα της Βουλής».
 
Δεν θα επιτρέψουμε την επανεμφάνιση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές μας, φορώντας  τον μανδύα των «επιτροπών κατοίκων» δήθεν αγανακτισμένων για να χύνουν  ρατσιστικό δηλητήριο κατά των προσφύγων, οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας κατατρεγμένοι από τους πολέμους και τις καταστροφές.
 
Είναι ώρα να βρεθούμε όλοι και όλες στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα! Με την μαζική μας παρουσία τόσο στην αίθουσα του Εφετείου όπου τα θύματα των δολοφονικών επιθέσεων στέκονται αντιμέτωπα με την ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσή Αυγής, όσο και στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, στέλνουμε το μήνυμα ότι είναι ώρα να τελειώνουμε με τα δολοφονικά τάγματα εφόδου των φασιστών.
 
Καλούμε τα συνδικάτα, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, τις δημοτικές και περιφερειακές κινήσεις, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους ανθρώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών, τις κοινότητες μεταναστών, τις κινήσεις αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, τις κινήσεις LGTBQ και κάθε δημοκρατική δύναμη να στηρίξουν την καμπάνια για τη καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.
 
Απαιτούμε την άμεση διακοπή κάθε διευκόλυνσης και οικονομικής ενίσχυσης στην εγκληματική ναζιστική οργάνωση από τη Βουλή.
 
Στηρίζουμε την αντιφασιστική κινητοποίηση διαρκείας, με παρουσία στην αίθουσα του δικαστηρίου και στις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, στην Λ. Αλεξάνδρας και Λουκάρεως στις 8.30πμ, στις δικάσιμες:  30 Ιούνη και τον Ιούλη  4,8,11,14,15,21 και 25.
 
Εκδίδουμε ψηφίσματα και συμμετέχουμε με αντιπροσωπεία ως παρατηρητές στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
 
Eνισχύουμε οικονομικά την καμπάνια για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.
 
Στείλτε την οικονομική ενίσχυση στον Λογαριασμό:
 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 
Αρ. Λογαριασμού 167 470832-65, ΙΒΑΝ GR78 0110 1670 0000 1674 7083 265
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC ETHNGRAA
 
Read 1970 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ