Print this page
Saturday, 14 May 2016 18:11

Μαζική αντιφασιστική συγκέντρωση κατά του φεστιβάλ μίσους της Χρυσής Αυγής Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
 
Μαζική αντιφασιστική συγκέντρωση κατά του φεστιβάλ μίσους της Χρυσής Αυγής
https://twitter.com/SavvasKarma/status/731504549463228417/video/1
 Η αντιφασιστική διαδήλωση το Σάββατο 14 Μάη ήταν μια απάντηση στην προσπάθεια των νεοναζί της Χρυσής Αυγής να οργανώσουν φιέστα μίσους στο πάρκο Χωροφυλακής. Η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ του Τόσκα για να βάλουν φραγμό προστασίας στη φιέστα των φασιστών λίγο μετά το ύψος της Μιχαλοκοπούλου.
Ο Καμίνης φρόντισε να τους δώσει άδεια στους νεοναζί προσβάλλοντας τα αντιφασιστικά αισθήματα του κόσμου, επιτρέποντας στους χρυσαυγίτες να στήνουν φιέστες εκεί που εκτελέστηκε ο Νίκος Μπελογιάννης και οι ίδιοι βρώμισαν το μνημείο του με σβάστικες.
Στη συγκέντρωση συμμετείχαν με πανό η ΚΕΕΡΦΑ, η ΟΡΜΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η δημοτική κίνηση Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα, το ΕΕΚ, το ΚΚΕμ-λ, η ΟΚΔΕ Σπάρτακος, η Ανοιχτή Συνέλευση των προσφυγικών της Λ.Αλεξάνδρας.
Η ΚΕΕΡΦΑ θα δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση με την δημοτική αρχή Καμίνη βάζοντας μπροστά κινητοποιήσεις για να ανοίξει η πόλη της Αθήνας στην υποδοχή των προσφύγων, με άνοιγμα δημόσιων κτιρίων αλλά και κλειστών ξενοδοχείων για αξιοπρεπή φιλοξενία των προσφύγων, με άμεση εγγραφή των παιδιών στα σχολεία, με αποτροπή της μετατροπής του Ελαιώνα σε κλειστό κέντρο κράτησης
https://keerfablog.wordpress.com/2016/05/14/203/
 
Read 2109 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ