Thursday, 28 April 2016 16:17

Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά, Διαδήλωση, Χαυτεία (Σταδίου και Αιόλου), Κυριακή 8 Μάη, 11πμ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
Εργατιά-προσφυγιά ενωμένοι ενάντια στα μνημόνια, 
το ρατσισμό, τη φτώχεια, το πόλεμο! 
Τα συνδικάτα μπροστά στην αλληλεγγύη στους πρόσφυγες!
Ανοίξτε τις πόλεις για τους πρόσφυγες! 
Κλείστε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης! Όχι στις απελάσεις!
Καταργήστε τη ρατσιστική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας. Ανοίξτε τα σύνορα!
Άσυλο, στέγη, δουλειά, παιδεία, υγεία για όλους!
Μαζικές προσλήψεις σε σχολεία, δήμους, νοσοκομεία!
Ανοίξτε κτίρια για τους πρόσφυγες τώρα!
 
Οι εργαζόμενοι ξεσηκώνονται με 48ωρη Γενική Απεργία για να μην περάσει το ασφαλιστικό σφαγείο και τα φορομπηχτικά μέτρα ενώ οι πρόσφυγες στη Μυτιλήνη εξεγείρονται για να μην μαντρωθούν σε Γουαντάναμο, σε νέες Αμυγδαλέζες μετά την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας.
Όλοι και όλες που βρεθήκαμε στο πλευρό των προσφύγων, στον αγώνα για ανοιχτά σύνορα, για να πέσει ο φράχτης στον Έβρο, στην αλληλεγγύη για να μην πεινάσει κανένα παιδί πρόσφυγα, θα πάρουμε δυναμικά μέρος στην Γενική Απεργία!
Καλούμε τους πρόσφυγες να βρεθούν μαζί μας, να πλημμυρίσουν τους δρόμους χέρι-χέρι με τα συνδικάτα! Ο αγώνας ενάντια στον ρατσιστικό αποκλεισμό των προσφύγων από τις πόλεις, τα σχολεία, τα νοσοκομεία είναι η άλλη όψη του αγώνα για να μην πετσοκοπούν από το νέο μνημόνιο οι κοινωνικές υπηρεσίες για όλους, ντόπιους και πρόσφυγες!
Διεκδικούμε στέγη για κάθε άστεγο, πρόσφυγα και ντόπιο με άνοιγμα των κλειστών ξενοδοχείων που έκλεισαν τα αφεντικά και άφησαν απλήρωτους τους εργάτες.
Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις στα σχολεία ώστε να γραφούν όλα τα παιδιά των προσφύγων και να μην κλείσει κανένα σχολείο. Θέλουμε προσλήψεις στα νοσοκομεία για να ανοίξουμε όσα έκλεισαν με τα μνημόνια. Θέλουμε προσλήψεις στους δήμους ώστε η φροντίδα των προσφύγων και των φτωχών να είναι στα χέρια των εργαζόμενων με μόνιμη δουλειά και όχι των ΜΚΟ. Θέλουμε δουλειές για όλους με άνοιγμα των κλειστών εργοστασίων.
Λεφτά θα βρεθούν με την διαγραφή του χρέους και το σταμάτημα της σπατάλης για ρατσιστικό κυνηγητό των προσφύγων, για στρατόπεδα συγκέντρωσης και για πολεμικούς εξοπλισμούς.
Συγκρουόμαστε με την ΕΕ των μνημονίων, των πολέμων των φραχτών και των κλειστών συνόρων που με το ρατσισμό, την ισλαμοφοβία ανοίγουν το δρόμο στους φασίστες.
ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!
 
Read 1700 times Last modified on Tuesday, 04 September 2018 07:06