Friday, 15 April 2016 15:04

Απαγόρευση εκδηλώσεων συνδικάτων και κινήσεων μέσα στο Λιμάνι; Δεν θα περάσει! Όλοι, όλες στην εκδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, Τετάρτη 20/4, 6.30μμ, Λιμάνι, πύλη Ε2 Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)
ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Όλοι, όλες στην εκδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, Τετάρτη 20/4, 6.30μμ, Λιμάνι, πύλη Ε2
ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΗ, ΟΔΟΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ 
 
Η σημερινή εικόνα της αστυνόμευσης στις πύλες του Λιμανιού έφερε στο προσκήνιο τις υπόγειες μεθοδεύσεις της κυβέρνησης να το μετατρέψει σε άβατο για το εργατικό κίνημα και τις πολιτικές οργανώσεις ενόψει των σχεδίων παράδοσης του στην COSCO.
Μόλις λίγες μέρες, αφού η ΕΛΑΣ έκανε πλάτες στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής να εμφανιστούν στο κέντρο του Πειραιά, να χύσουν ρατσιστικό δηλητήριο κατά των προσφύγων και να επιτεθούν σε αντιφασίστες και σε δημοσιογράφο με σιδερόβεργα, οι πύλες του Λιμανιού κλείνουν ερμητικά ενώ εμποδίζεται η είσοδος σε αλληλέγγυους.
Ας μην περνά από το μυαλό της κυβέρνησης και των μηχανισμών καταστολής ότι μπορούν να απαγορεύσουν για πρώτη φορά μετά από 42 χρόνια ελεύθερης συνδικαλιστικής και πολιτικής δράσης στους χώρους του λιμανιού, εκδηλώσεις όπως και αυτή που κάλεσαν τα εργατικά σωματεία, ομοσπονδίες και η ΚΕΕΡΦΑ την Τετάρτη 20 Απρίλη στις 6.30μμ στην πύλη Ε2.
Πρόκειται για εκδήλωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και καταδίκης της παρουσίας των νεοναζί στο Πειραιά.
Το Λιμάνι δεν θα γίνει γκέτο της COSCO, θα είναι ανοιχτό για τους εργάτες, φιλόξενο για την προσφυγιά, ανοιχτό για κάθε εκδήλωση δράσης του εργατικού κινήματος και της νεολαίας.
Αγωνιζόμαστε για ανοιχτά σύνορα, άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες, για να σταματήσουν οι μεθοδεύσεις βίαιου εκτοπισμού των προσφύγων από το ΛΙμάνι. Έχουν δικαίωμα να κρίνουν οι ίδιοι που θέλουν να μείνουν.
Ήδη, την στήριξη τους στην εκδήλωση έχουν εκφράσει τα εξής σωματεία:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΑΥΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΠΕΝΕΝ),
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ «ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑΤ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ (ΤΑΝΠΥ)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ
ΠΟΣΠΕΡΤ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΣΕΛΜΑ)
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΕΝΓΕ)
H KEEΡΦΑ καλεί το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, τα συνδικάτα , τους φοιτητικούς συλλόγους, τις οργανώσεις της αριστεράς, τις δημοτικές κινήσεις, τις συλλογικότητες  να στηρίξουν την εκδήλωση την Τετάρτη 20 Απρίλη μέσα στο Λιμάνι στην πύλη Ε2 και να μην αφήσουν να περάσει καμία απαγόρευση  των εκδηλώσεων αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.
Επικοινωνία:Tηλ6932828964
https://keerfablog.wordpress.com/2016/04/15/111/
Read 1833 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ