Wednesday, 16 March 2016 16:24

Aστυνομικές και φασιστικές προκλήσεις κατά του συλλαλητηρίου της 19 Μάρτη στην Ομόνοια Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Aστυνομικές  και φασιστικές προκλήσεις  κατά του συλλαλητηρίου της 19 Μάρτη στην Ομόνοια

Οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ που φρουρούν, το κατά τα άλλα «ανοιχτό» κέντρο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ανέλαβαν να παρεμποδίσουν την επικοινωνία αντιπροσωπείας της ΚΕΕΡΦΑ Κερατσινίου, οι οποίοι μοίραζαν κάλεσμα στα φαρσί για το συλλαλητήριο του Σαββάτου 19 Μάρτη στην Ομόνοια στις 3μμ. Συγκεκριμένα έπαιρναν από τα χέρια των προσφύγων τις προκηρύξεις και πλακάτ και τα έσκιζαν, εμποδίζοντας τους να τα πάνε μέσα στο στρατόπεδο.

Μόλις προχθές φασιστοειδή έσπασαν το κεντρικό περίπτερο της ΚΕΕΡΦΑ στα Προπύλαια. Αποθρασύνονται μπροστά και στην απελευθέρωση του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, του Ρουπακιά που θα βγει από τη φυλακή την Παρασκευή στις 18 Μάρτη.

Λάθος δρόμο έχει πάρει η κυβέρνηση αν νομίζει ότι με την Αστυνομία θα εμποδίσει την πληροφόρηση των προσφύγων και την κινητοποίηση για τα δικαιώματα τους.

Τίποτα δεν θα μπορέσει να σταματήσει την μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στις 19 Μάρτη στην Ομόνοια, όσες κατασταλτικές προσπάθειες και να κάνει η κυβέρνηση, όσες επιθέσεις στην νύχτα και να κάνουν τα φασιστοειδή.

Η  ΕΕ ετοιμάζει τη σύνοδο κορυφής για να προχωρήσει σε συμφωνίες που θα πνίγουν ακόμη περισσότερους στο Αιγαίο και στα ποτάμια. Στέλνει το  ΝΑΤΟ και αναθέτει στον Ερντογάν να φυλακίζει μαζικά τους πρόσφυγες στη Τουρκία. Όλα αυτά τα στηρίζει η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την ώρα που παριστάνε την συγκινημένη για την προσφορά του κινήματος αλληλεγγύης…Ντροπή! Να πάρουν την απάντηση που τους αξίζει  το Σάββατο 19 Μάρτη…

Read 4913 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ