Thursday, 18 February 2016 13:23

Κύριε Βούτση, πότε θα διακόψετε τις διευκολύνσεις προς την ναζιστική Χρυσή Αυγή; Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Κύριε Βούτση, πότε θα διακόψετε τις διευκολύνσεις προς την ναζιστική Χρυσή Αυγή;

Οι προκλήσεις της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στη Βουλή, όπου οι βουλευτές Η. Κασσιδιάρης και Χ.Παππάς διέκοψαν ενώ μάλιστα μαγνητοσκοπούσαν(!) κλειστή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας έφερε ξανά στο προσκήνιο το πραγματικό τους πρόσωπο.

Αποχώρησαν από την αίθουσα με την παρέμβαση του φρούραρχου και με τη χρήση του άρθρου 81 του Κανονισμού της Βουλής περί προσωρινού αποκλεισμού βουλευτή από συνεδρίαση λόγω συνεχιζόμενης ανεπίτρεπτης και ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Είναι άλλη μια απόδειξη για το ότι φοράνε την προβιά του «νόμιμου πολιτικού κόμματος» ενώ αποτελούν ναζιστική εγκληματική οργάνωση. Παρίσταναν τους «πατριώτες κατά του ΝΑΤΟ» όταν τo στηρίζουν ανεπιφύλακτα. Στην πράξη είναι νοσταλγοί του Χίτλερ και της χούντας.

Οι τραμπουκισμοί των βουλευτών του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, βάζουν επιτακτικά το ζήτημα της διακοπής κάθε διευκόλυνσης , κάθε χρηματοδότησης , κάθε ανοχής στη παρουσία τους στο δημόσιο βίο.

Ο πρόεδρος της βουλής πρέπει επιτέλους να φέρει στο σώμα την πρόταση για την πλήρη διακοπή των διευκολύνσεων στους χρυσαυγίτες νεοναζί που αποθρασύνονται καθημερινά.

Η συνέχιση της δίκης, η μεταφορά της στο Εφετείο Αθηνών, χωρίς άλλη χρονοτριβή θα δώσει την δυνατότητα να φτάσουμε στην οριστική καταδίκη των νεοναζί για τα εγκλήματα τους. Αυτη την απόφαση χρειάζεται να πάρει ο υπουργός Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλος. Μέχρι τότε, καμία ανοχή δεν μπορεί να υπάρχει στις φασιστικές προκλήσεις των φασιστών της Χρυσής Αυγής.

Δεν αφήνουμε κανένα περιθώριο στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής να παριστάνουν την αντιπολίτευση είτε χύνοντας ρασιστικό δηλητήριο κατα των μεταναστών είτε χρησιοποιώντας τη Βουλή και τα δημοτικά συμβούλια ως βήμα για προβολή του φασισμού.

Θα δώσουμε την απάντηση μας με την Πανευρωπαϊκή διαδήλωση κατα του φασισμού και του ρατσισμού στις 19 Μάρτη στην Ομόνοια στις 3μμ, διαδηλώνοντας  ότι οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι, έξω το ΝΑΤΟ και η FRONTEX, όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης, στη φυλακή οι φασίστες.

Read 6005 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ