Thursday, 04 February 2016 15:22

Απομονώθηκαν οι νεοναζί που είχαν διεισδύσει σε μπλοκ αγροτών στην Πανεργατική Απεργία στο Σύνταγμα Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

422.jpg

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Απομονώθηκαν οι νεοναζί που είχαν διεισδύσει σε μπλοκ αγροτών στην Πανεργατική Απεργία στο Σύνταγμα

Αντιφασιστική κινητοποίηση, Δευτέρα 8 Φλεβάρη, 11πμ, Γρηγόρη Λαμπράκη και Λεωφόρο Σχιστού, Κερατσίνι

Χαιρετίζουμε τους  χιλιάδες απεργούς, τους φοιτητές και τους αγρότες,  που έδωσαν δυναμικό παρών στα απεργιακά συλλαλητήρια υπεράσπισης του δικαιώματος στην κοινωνική ασφάλιση από τις επιθέσεις  της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των δανειστών της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Η ενωμένη δύναμη του κινήματος των εργατών, των αγροτών και  της νεολαίας μπορεί να βάλει φρένο στις πολιτικές της κυβέρνησης και τις πολιτικές των μνημονίων και των φραχτών, που διαλύουν την κοινωνική ασφάλιση και πνίγουν παιδιά στο Αιγαίο.

Η δυναμική των αγώνων μπορεί να αναγκάσει την κυβέρνηση σε υποχώρηση. Να πάρει πίσω το προσχέδιο-σφαγείο για το ασφαλιστικό,  να πάρει πίσω τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών,  που έχει εξαγγείλει στο Σχιστό και τη Σίνδο μαζί με τα Hotspotστα νησιά.

Σε αυτό τον αγώνα δεν αφήνουμε περιθώρια στη ρατσιστική δημαγωγία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής  με το να παριστάνουν τους προστάτες των συνδικάτων και των αγροτών, στήνοντας προβοκάτσιες στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Σήμερα επιχείρησαν να διεισδύσουν σε μπλοκ αγροτών στο Σύνταγμα φωνάζοντας «Ο Κασσιδιάρης στη Βουλή, τα τρακτέρ στην Εθνική» προκαλώντας την αγανάκτηση των απεργών. Φασιστοειδή προχώρησαν σε προπηλακισμούς αγωνιστών αλλά απομονώθηκαν με μαζικό τρόπο και αποχώρησαν από την απεργιακή συγκέντρωση.

Η θέση των νεοναζί δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, των τραμπούκων που επιτέθηκαν δολοφονικά στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και τους Αιγύπτιους αλιεργάτες  είναι στη φυλακή και όχι μόνο. Οι αγρότες στα μπλόκα και οι εργάτες στις απεργίες  χρειάζεται να απομονώνουν παντού και πάντα τους απόγονους των ταγματασφαλιτών και των δοσίλογων της ναζιστικής  κατοχής.  

Δεν θα αφήσουμε τους φασίστες να ψαρεύουν στα θολά νερά για να χτίσουν ξανά τάγματα εφόδου κατά της αριστεράς και των συνδικάτων. Καμιά προβιά δεν μπορεί να κρύψει το ναζιστικό δολοφονικό πρόσωπο τους.

Συνεχίζουμε με την οργάνωση της αντιφασιστικής κινητοποίησης, την Δευτέρα 8 Φλεβάρη, στις 11πμ, στη Γρηγόρη Λαμπράκη και Λεωφόρο Σχιστού  για να μην αφήσουμε τους χρυσαυγίτες να παριστάνουν τους αγανακτισμένους κατοίκους κατά των μεταναστών, ενώ ξαναφέρνουν τα τάγματα  εφόδου των Ρουπακιάδων στη γειτονιά που δολοφόνησαν τον  Παύλο Φύσσα.  Στρατόπεδο συγκέντρωσης , νέα Αμυγδαλέζα δεν θα γίνει στο Σχιστό, ούτε οι νεοναζί θα επιβάλουν την τρομοκρατία στους ξανά, θα τους σταματήσουμε!

 

Read 5838 times Last modified on Tuesday, 04 September 2018 07:06

Latest from ΚΕΕΡΦΑ