Print this page
Tuesday, 15 December 2015 16:21

Αντί να ρίξουν το φράχτη ανοίγουν στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Κόρινθο και την Αμυγδαλέζα Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΑΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Αντί να ρίξουν το φράχτη ανοίγουν στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Κόρινθο και την Αμυγδαλέζα

Δεν έχει φρένο ο ρατσιστικός κατήφορος του Γ.Μουζάλα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ όπως δείχνει η απόφαση για να ανοίξει ξανά το στρατόπεδο συγκέντρωσης της Κορίνθου ενώ σειρά έχει η Αμυγδαλέζα.

Η μεταφορά των μεταναστών από το Μαρόκο για κράτηση στη Κόρινθο με σκοπό την απέλαση επανατοποθετεί την πολιτική της κυβέρνησης στο σημείο που την άφησαν οι Σαμαροβενιζέλοι , με τις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα του Ξένιου Δία και των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση στηρίζει το αντιδραστικό σχέδιο της ΕΕ για την μετατροπή της FRONTEX σε στρατιωτικό σώμα επέμβασης σε περιοχές όπου περνάνε οι μετανάστες με στόχο την παρεμπόδιση με μαζικές συλλήψεις , εγκλεισμό σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και απελάσεις.

Αυτό που πρέπει αν απαντήσει ο Γ.Μουζάλας και οι φίλοι του είναι πόσα παιδιά ακόμη θα πνίξουν ώστε να μπει τέλος στο ρατσιστικό κλείσιμο των συνόρων;

Σε όλη την Ευρώπη οι πολιτικές του ρατσισμού, της ισλαμοφοβίας ανοίγουν το δρόμο στην ακροδεξιά και το φασισμό. Έτσι έφτασε η Λεπέν στην Γαλλία να απειλεί να είναι η δύναμη που θα κερδίσει από τη δυσαρέσκεια απέναντι στη κυβέρνηση Ολάντ.

Είναι ώρα για να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας ενάντια σ τη ρατσιστική ΕΕ-φρούριο που μαζί με το ΝΑΤΟ και τη Ρωσία σπέρνουν με τις βόμβες το θάνατο στη Συρία.

Η πανελλαδική διαδήλωση στις 23-24 Γενάρη είναι η κλιμάκωση των αγώνων για να ανοίξουν τα σύνορα, να πέσουν οι φράχτες και να διεκδικήσουμε νομιμοποίηση των μεταναστών, άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες, καμία απέλαση.

Read 9599 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ