Thursday, 22 October 2015 10:25

Ψήφισμα - κάλεσμα του ΔΣ Δήμου Ηρακλείου Αττικής για αντιφασιστική κινητοποίηση την Κυριακή 1/11 Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

irak.jpg

Την Κυριακή 01/11/2015 η Χ.Α έχει ανακοινώσει και προγραμματίσει στο δήμο μας παναθηναϊκή συγκέντρωση και συγκεκριμένα στην λεωφόρο Ηρακλείου όπου κάποτε είχε τα περιφερειακά της γραφεία.

Κύριος ομιλητής της συγκέντρωσης πρόκειται να είναι ο υπόδικος Μιχαλολιάκος, που ήδη έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Οι αποκαλύψεις στη δίκη της Χ.Α δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την δολοφονική δράση της.  Οι εντολές του Μιχαλολιάκου είναι αυτές που οδήγησαν τους Ρουπακιάδες στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα και στις εγκληματικές επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και της αριστεράς, των μεταναστών και των δεκάδων αγωνιστών. «Ότι κινείται σφάζεται» ήταν η γραμμή της Χ.Α.

Οι προσπάθειες της Χ.Α για μια δυναμική επανεμφάνισή της στο Ηράκλειο μέσα από αυτές τις συγκεντρώσεις μίσους και καπηλείας πρέπει να βρουν σύσσωμο το λαό του Ηρακλείου αντιμέτωπο.
Το Δημοτικό Συμβούλιο  και ο Δήμος Ηρακλείου συμμετέχοντας στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις, καλεί όλους τους συμπολίτες να δώσουν την Κυριακή μια δυναμική απάντηση σε αυτές τις προσπάθειες. 

Σε συνέχεια των αγώνων που έχουν δώσει για να φύγουν τα γραφεία-ορμητήρια  της Χ.Α από τον δήμο μας, να απομονώσουν πολιτικά- ηθικά και ιδεολογικά τον φασισμό και να μην επιτρέψουν ο Δήμος μας να μετατραπεί σε πεδίο εγκληματικής δράσης και σε χώρο φασιστικών και ρατσιστικών εκδηλώσεων μίσους.

 

 

Read 4143 times Last modified on Tuesday, 04 September 2018 07:06