Friday, 09 October 2015 16:39

Πορεία στα γραφεία της ΕΕ την Πέμπτη, 15/10, Προπύλαια, 6μμ - Καλεί ο συντονισμός σωματείων και συλλογικοτήτων για το προσφυγικό / μεταναστευτικό Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΑΛΟΔΕXΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΕ-ΦΡΟΥΡΙΟ

ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΕΞΩ Η FRONTEX!

ΟΧΙ ΣΤΑ HOTSPOT, ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΤΡATΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ!

Στις 15 Οκτώβρη συνέρχεται η σύνοδος κορυφής της ΕΕ, αυτό το κλαμπ των δολοφόνων προσφύγων!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κηρύξει ανοιχτά τον πόλεμο σε βάρος των προσφύγων και των μεταναστών, την ώρα που κλιμακώνονται οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ στην Συρία και σε όλη τη Ανατολή. Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν νοσοκομείο στο Αφγανιστάν δολοφονώντας προσωπικό των Γιατρών χωρίς Σύνορα. Οι κυβερνήσεις της ΕΕ είναι συνένοχες στα εγκλήματα αυτά. Γυρνάνε τη πλάτη στα κινήματα που απλώνονται σε όλη την Ευρώπη που βροντοφωνάζουν «οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι, ανοίξτε τώρα τα σύνορα.»

 

Με τα μνημόνια και τη λιτότητα σπέρνουν τη φτώχεια, την ανεργία ενώ επιχειρούν να μετατρέψουν τους πρόσφυγες σε αποδιοπομπαίους τράγους για τις χρεοκοπημένες πολιτικές τους.

Είναι πρόκληση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να ευθυγραμμίζεται με τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και να στηρίζει τα νέα μέτρα παραπέρα θωράκισης της ρατσιστικής ΕΕ-φρούριο. Αντί να γκρεμίσει το φράχτη στον Έβρο και να ανοίξει τα σύνορα στις Καστανιές και στους Κήπους αφήνει τους πρόσφυγε στα χέρια των δουλεμπόρων να θαλασσοπνίγονται. Προχωράει σε συμφωνία κλεισίματος των συνόρων με την Τουρκία, με περιπολίες θανάτου στο Αιγαίο. Ενισχύει τη FRONTEX, ώστε να φτιάξει στα γρήγορα τα hotspot, δηλ. τα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης στις πύλες εισόδου και στον Πειραιά, ώστε να κλείσει η στρόφιγγα εισόδου και να επιλεγούν ελάχιστοι για μετεγκατάσταση στις χώρες της ΕΕ ,με βάση ποσοστώσεις! Αφήνουν ανοικτή την Αμυγδαλέζα.

Είναι σκάνδαλο η συμφωνία για αποκλεισμό των προσφύγων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Τουρκία, την ώρα που ο Ερντογάν έχει βομβαρδίζει τα χωριά του Κουρδιστάν.

Με αυτά τα ρατσιστικά μέτρα ανοίγουν την όρεξη στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής να κραυγάζουν κατά των μεταναστών, να χύνουν ρατσιστικό δηλητήριο και να επιχειρούν να στήσουν «επιτροπές αγαναχτισμένων», δηλαδή Ρουπακιάδων στις γειτονιές.

Είναι η ίδια εγκληματική ναζιστική οργάνωση που στη δίκη της αποκαλύπτονται συγκλονιστικά στοιχεία για το πως οργάνωνε τις δολοφονικές επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου. Ο Παναγιώτης και η Μάγδα Φύσσα ήταν καταπέλτες για το ρόλο των αρχηγών της Χρυσής Αυγής στην οργάνωση των επιθέσεων κατά των μεταναστών .

Όλοι εμείς που ετοιμαζόμαστε να αποκρούσουμε τα νέα προαπαιτούμενα, τις περικοπές, τη φορομπηξία και τις ιδιωτικοποιήσεις από τον ΟΛΠ μέχρι το νερό και την ενέργεια, έχουμε κάθε λόγο να παλέψουμε ενάντια στα νέα ρατσιστικά μέτρα της ΕΕ, ενάντια στις προκλήσεις των νεοναζί.

Τα συνδικάτα έχουν κάθε λόγο να παλέψουν για ανοιχτά σύνορα. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι! Να διαγράψουμε το χρέος ώστε να βρούμε λεφτά για τις ανάγκες μας, λεφτά για να αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση, που γίνεται πιο βαθιά με τις χιλιάδες των προσφύγων. Μαζί θα την αντιμετωπίσουμε! Να κόψουμε τις πολεμικές δαπάνες τώρα, να κλείσουμε τις βάσεις της Σούδας. Να διώξουμε τη FRONTEX από τον Πειραιά και το Αιγαίο.

Read 8198 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ