Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/antirac2018/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 763
Monday, 29 March 2010 12:44

ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Συγκέντρωση-διαμαρτυρία στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Δευτέρα 29/3,1μμ

Έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας συγκεντρώθηκαν και απέκλεισαν συμβολικά τη Πύλη διαδηλωτές της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και εκπρόσωποι του Σωματείου Αλβανών Μεταναστών Ελλάδος.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Πύλη χαιρετισμούς απεύθυναν οι: Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, Σκέλτσεν Μετσίνι, Σωματείο Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα, Ηλίας Παπαχατζής, συνδικαλιστής εκπαιδευτικός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Δείτε στο λίνκ δηλώσεις: http://qik.com/video/5748033

Δήλωση του Ηλία Παπαχατζή,ΑΝΤΑΡΣΥΑ:  http://qik.com/video/5748079

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ που επιδόθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας:

ΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ
ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Συγκέντρωση-διαμαρτυρία στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Δευτέρα 29/3,1μμ

Η εμφάνιση στην επίσημη παρέλαση της 25ης Μαρτίου τμήματος των βατραχανθρώπων των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος που βάδισε στην Πανεπιστημίου κραυγάζοντας χυδαία ρατσιστικά συνθήματα είναι μια προειδοποίηση ότι μέσα στο στρατιωτικό και αστυνομικό μηχανισμό εμφανίζεται οργανωμένη παρουσία φασιστικών και ρατσιστικών οργανώσεων. Ομάδα με πολιτικά άλλωστε συνόδευε το άγημα και έριχνε τα συνθήματα μπροστά στα μάτια των επίσημων διοργανωτών.

Η κάλυψη τους από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη είναι ένα σκάνδαλο αλλά και μια προειδοποίηση για την κλιμάκωση της απειλή στις ελευθερίες όλων μας. Μας ανησυχεί ιδιαίτερα διότι σε περίοδο κρίσης η φασιστική απειλή σηκώνει το αποκρουστικό της ανάστημα θυμίζοντας όσα προηγήθηκαν  στις εποχές που οδήγησαν στην επικράτηση των «εθνοσωτήρων» της δικτατορίας του Μεταξά και της χούντας των συνταγματαρχών.
Όμως το έδαφος το καλλιεργεί η ίδια η κυβερνητική πολιτική της μηδενικής ανοχής στην μετανάστευση, η πολιτική που κουτσούρεψε το δικαίωμα στην ιθαγένεια για χιλιάδες παιδιά μεταναστών και έβγαλε στην επιφάνεια όλη τη ρατσιστική υστερία κατά των μεταναστών.
Είναι η πολιτική της FRONTEX που καρατομεί το δικαίωμα στο άσυλο των κατατρεγμένων προσφύγων και πνίγει στο Αιγαίο χιλιάδες για χάρη της ρατσιστικής Ευρώπης-φρούριο των Μπαρόζο-Τρισέ και λοιπής συνομοταξίας, των ίδιων αρπακτικών που απαιτούν το πετσόκομμα των μισθών και των συντάξεων μας για να ανέβουν τα κέρδη των τραπεζιτών.
Είναι μια πολιτική σωβινιστική και πολεμοκάπηλη που θρέφει την υστερία σε βάρος των γειτονικών λαών, που άλλωστε έγιναν στόχος των ρατσιστικών συνθημάτων.
Είναι η ίδια πολιτική που ετοιμάζει κλιμάκωση των επιθέσεων στην Αθήνα κατά των μεταναστών με τη ρατσιστική επιχείρηση σκούπα με το ναζιστικής έμπνευσης όνομα  «καθαρή Αθήνα».
Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους λαούς των Βαλκανίων και της Τουρκίας, είναι αδέρφια μας στο κοινό αγώνα ενάντια στο ρατσισμό και το πόλεμο. Θέλουμε το Αιγαίο και  τα Βαλκάνια να είναι ζώνη ειρήνης και αλληλεγγύης των λαών και όχι ανταγωνισμού για τα συμφέροντα τω ισχυρών του πλούτου και του ΝΑΤΟ. Είμαστε αντίθετοι στη κούρσα των εξοπλισμών αλλά και στη FRONTEX. Δεν θα επιτρέψουμε στις φασιστικές συμμορίες να μας διχάσουν χρησιμοποιώντας το χαρτί του ρατσισμού.

Απαιτούμε:
-Να μπει τέλος στις σοβινιστικές παρελάσεις επίδειξης μίσους κατά των γειτονικών λαών
-Να ξηλωθούν τώρα οι φασιστικές οργανώσεις και τα παρακλάδια τους μέσα στο στρατό, το Λιμενικό και την Αστυνομία.
-Να νομιμοποιηθούν οι μετανάστες, να δοθεί ιθαγένεια στα παιδιά των μεταναστών, άσυλο στους πρόσφυγες. Να διαλυθεί η FRONTEX


Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου 6932828964

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/antirac2018/public_html/components/com_k2/templates/default/item.php on line 248
Read 14229 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ