Tuesday, 01 September 2015 16:36

Να τσακίσουμε τις απειλές του φύρερ της Χρυσής Αυγής για εισβολή στην ΕΡΤ - ΝΟ PASARAΝ Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

 

mix.jpg

 

Απειλεί ο Μιχαλολιάκος, ο φύρερ των νεοναζί της Χρυσής Αυγής,ο οποίος απεύθυνε ναζιστικό χαιρετισμό στο Δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, με κατάληψη της ΕΡΤ για να εισβάλει στα τηλεοπτικά πλατό. Είναι αυτός που απειλούσε ότι «θα ακονίζονται οι ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια».

 

Ζητά την αναγνώριση του «κόμματος» του ως ισότιμου με τα άλλα κόμματα όταν δεκάδες στελέχη του  βρίσκονται στο εδώλιο του Κορυδαλλού για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και άλλες  δολοφονικές επιθέσεις των ταγμάτων εφόδου κατά μεταναστών και συνδικαλιστών. Μάλιστα απειλεί ότι αν δεν το δεχτούν ως ισότιμο «αρχηγό» τα άλλα κόμματα για να στρογγυλοκάτσει στα πλατό της ΕΡΤ θα καταλάβει τα στούντιο.

 

Θυμίζουμε ότι η ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή πανηγύρισε για το κλείσιμο της ΕΡΤ, για το μαύρο από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη. Ξανάνοιξε η ΕΡΤ κάτω από την πίεση του ηρωικού αγώνα των εργαζόμενων, πρώτα με την πολύμηνη κατάληψη και μετά με την λειτουργία του ertopen στην Αθήνα και δεκάδων περιφερειακών σταθμών και της ΕΤ3 σε όλη την Ελλάδα.

Πάει πολύ να απειλεί ότι θα κάνει έφοδο στην ΕΡΤ ο πιο θλιβερός βαστάζος του συστήματος και των Σαμαροβενιζέλων. Αυτή η απειλή θα τσακιστεί από την δράση του αντιφασιστικού κινήματος και των συνδικάτων.

 

Καλούμε τα συνδικάτα  ΠΟΣΠΕΡΤ και την ΕΣΗΕΑ να δυναμώσουν τον αντιφασιστικό αγώνα μέσα στα ΜΜΕ μη επιτρέποντας την πρόσβαση κανενός ναζί στα στούντιο. Ο ρατσιστικός λόγος είναι κάλεσμα για δολοφονικές επιθέσεις και όχι δικαίωμα στην ελεύθερη στην έκφραση. Οι πόρτες στους ναζί πρέπει να κλείσουν ερμητικά.

Να ξέρουν όμως ότι θα βρουν μπροστά τους το αντιφασιστικό κίνημα και τους αλληλέγγυους, όλους όσους παλέψαμε για ελεύθερη ενημέρωση αν επιχειρήσουν να εισβάλουν στη ΕΡΤ.

 

Η απόφαση της διακομματικής για κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου είναι ένα αντιδημοκρατικό σκάνδαλο καθώς φιμώνει την αριστερή αντιπολίτευση για να μοιράσει το χρόνο στους υποστηρικτές των μνημονιακών κομμάτων.

 

Καλούμε την ΠΟΣΠΕΡΤ και την ΕΣΗΕΑ να περιφρουρήσουν την εργασία των εργαζόμενων από τις προκλήσεις της Χρυσής Αυγής.

 

Επικοινωνία με Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας

6932828964

Read 9726 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ