Print this page
Wednesday, 29 July 2015 06:00

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα - Παρασκευή, 25/9, στις 7μμ, από Ομόνοια, πορεία στη Βουλή Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

poster 25-09

Αντιφασιστικός ξεσηκωμός τον Σεπτέμβρη-Στα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αντιφασιστικό συλλαλητήριο Παρασκευή 25/9 στις 7μμ από Ομόνοια, πορεία στη Βουλή.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!

Στα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα η ΚΕΕΡΦΑ καλεί σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 25/9, 7μμ από Ομόνοια, πορεία στη Βουλή και απευθύνει το κάλεσμα σε όλα συνδικάτα, τις κοινότητες των μεταναστών, τους φοιτητικούς συλλόγους για να κορυφώσουμε τη δράση μας . Ο Σεπτέμβρης ξεκινάει με τη νέα δίκη που έχει οριστεί για τις 8/9 και κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ στις 8πμ στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού.

Θα συνεχίσουμε την μάχη για να αποκαλυφθεί η εγκληματική δράση του Μιχαλολιάκου και της παρέας του και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι. Οι φονιάδες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν δεν έχουν θέση ούτε στη Βουλή, ούτε στις γειτονιές, ούτε πουθενά. Η θέση τους είναι στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Όσο και αν προσπαθούν να το παίξουν ένα νόμιμο αντιμνημονιακό κόμμα, το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει διαρκώς να δίνει την μάχη ότι δεν πρόκειται για κανένα κόμμα αλλά για μία εγκληματική οργάνωση και γι΄ αυτό απαιτούμε και την ισόβια καταδίκη τους.

Ο ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ!

 

Read 12424 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ