Monday, 30 March 2015 09:45

Ανοιχτή σύσκεψη για τη δίκη της ΧΑ και το συλλαλητήριο στις 20/4 στο Κορυδαλλό - Τετάρτη, 1 Απρίλη, 6μμ, ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, 3ος όροφος Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

nemer.jpg

Οι κινητοποιήσεις στις 21 Μάρτη ήταν ένας σταθμός για το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα. Εκφράσανε την οργή χιλιάδων μεταναστών αλλά και την αποφασιστικότητα ότι με αγώνα μπορούμε να πάρουμε χαρτιά, δικαιώματα. Εκφράσανε την ετοιμότητα να κλιμακώσουμε τις δράσεις κατά των νεοναζί ενόψει της δίκης στις 20 Απρίλη, για να καταδικαστούν, να πάνε για πάντα φυλακή.

Μετά τις πετυχημένες, μαζικές κινητοποιήσεις στις 21 Μάρτη, συνεχίζουμε!

-Οργανώνουμε τη κινητοποίηση στις 20 Απρίλη στο Κορυδαλλό και τη καμπάνια διαρκείας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής. Συζητάμε τη πρόταση για απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων στις 20 Απρίλη. Ήδη, η Γ ΕΛΜΕ πήρε απόφαση ενώ το Εργατικό Κέντρο Πειραιά, η ΕΙΝΑΠ και η ΟΛΜΕ θα εξετάσουν τη πρόταση άμεσα.

-Συζητάμε τις προτάσεις μας ενόψει της κατάθεσης του νομοσχέδιου του Υπουργείου Μετανάστευσης για την ιθαγένεια. Την οργάνωση της κινητοποίησης για την Εργατική Πρωτομαγιά, την συνέχιση της καμπάνιας για δικαιοσύνη στους εργάτες Γης της Ν.Μανωλάδας και για το κλείσιμο των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Read 4991 times

Latest from ΚΕΕΡΦΑ